Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: facebook chat  (Přečteno 3110 krát)

lazarus14

• Návštěvník
facebook chat
« kdy: 05 Února 2011, 17:31:40 »
zdravim mam ubuntu 10.10 ,ktore som nainstaloval vcera(predtym som pouzival dual boot 10.04 a win 7) po nainstalovani chromium som siel na facebook ale tam som zistil ze ked som niekomu napisal tak ked mi chcel odpisat tak som bol odrazu offline a mohol mi poslat iba postu. na nete som nasiel len ako spravim facebook chat cez pidgin a empathy ale ani to nepomohlo .potom som este zistil ze aj ked mi neco pisal tak niektore spravy mi ukazalo len na fb chate a niektore len v empathy ked sa mi nahodov dalo napisat....nevedel by mi niekto poradit ako to spravit pripadne nech je plne funkcny chat aspon cez zakladny facebook v prehliadaci?

Kedrigern

Re: facebook chat
« Odpověď #1 kdy: 05 Února 2011, 18:20:19 »
To bude chyba FB. Zkoušel jsi to v jiném prohlížeči? Zkus to ve Firefoxu.

lazarus14

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 05 Února 2011, 18:26:07 »
skusal som aj iny prehliadac no ziadna zmena.a zacalo to robit az od nainstalovania tohoto ubuntu.napadlo ma ale je to len dohad ze nemoze chybat nejaky repozitar alebo nieco co ovlada refreshovanie daneho prvku alebo komunikaciu s nim?

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #3 kdy: 05 Února 2011, 18:29:41 »
FB je pro idioty :-)

lazarus14

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 05 Února 2011, 19:54:49 »
no tak som skusal moj fb aj na druhom pc s win 7 a tam siel uplne bez problemov....takze jedine co ma napada je ze je to nejaka chyba v OS.

Jurkax

• Aktivní člen
  • *
  • Ubuntu 11.10 / Gnome-shell
« Odpověď #5 kdy: 05 Února 2011, 22:13:12 »
no tak som skusal moj fb aj na druhom pc s win 7 a tam siel uplne bez problemov....takze jedine co ma napada je ze je to nejaka chyba v OS.

to bude asi opravdu chyba FB, nikoli OS. Používám Chrome/Chromium dlouhodobě a toto se stává zřídka (ale stává)
Ubuntu 11.10 32bit NTB HP Pavilion dv6319 (CoreDuo @1,73GHz, 2GB RAM, 160GB HDD, GeForce Go 7400)

Kedrigern

« Odpověď #6 kdy: 05 Února 2011, 23:12:00 »
Přesně tak, FB a distributoři prohlížečů prostě netestují tuto (tj blbinky) část svých produktů pod Linuxem příliš intenzivně (pokud vůbec!).

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #7 kdy: 06 Února 2011, 12:33:30 »
Nikdo zatial (a to sa týka aj mojej polovičky) komu som inštaloval Ubuntu sa na takúto vec nesťažoval. Čo tak skúsiť FireFox?
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Tomass

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 06 Února 2011, 23:45:45 »
Kluci mají pravdu, FB Chat blbne. Běžně se mi stává, že v Pidginu člověk je off-line a na webu svítí ještě několik minut i po refreshi stránky.
Lidi co jsou on-line se mi mnohdy neobjeví  na webu ale v Pidginu ano a obráceně; nebo se neobjeví nikde a přitom tam jsou.
Nedávno jsem si s kýmsi psal a v Pidginu byl neustálé on-line, off-line a furt do kola a na webu se neobjevil vůbec.
On ten FB je samý bug.

lazarus14

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 07 Února 2011, 23:11:11 »
o napadlo ma ze sa vyskusam prihlasit cez tento pc na ine facebook ucty a tam to islo vsetko bez problemov.moj sa rozbehol az dnes vecer takze to bol asi nejaky bug na mojom fb acc.

Kedrigern

« Odpověď #10 kdy: 08 Února 2011, 11:37:35 »
o napadlo ma ze sa vyskusam prihlasit cez tento pc na ine facebook ucty a tam to islo vsetko bez problemov.moj sa rozbehol az dnes vecer takze to bol asi nejaky bug na mojom fb acc.
FB jsou tisíce serverů, čili je to o tom na jekém je zrovna tvůj účet. Každý bude mít trochu jiné vlastnosti.

zeminem

« Odpověď #11 kdy: 08 Února 2011, 19:17:47 »
FCB má poslední dobou problémy s refreshem online lidí na chatu, takže zobrazuje online ty, kteří už na něm nejsou nebo zase ty co tam jsou ukáže jako offline. Řešení, které se mi osvěčilo, ačkoli není úplně nejlepší pro externí messenger vzhledem k tomu webu, je vždy pokud se toto stane otevřít seznam lidí (vpravo dole). Tím dojde dá se říci k násilnému refreshu chatu (vždy se vynuceně refreshne pokud je tato nabídka manuálně otevřena, lze to sledovat v levém sloupci, kde se zobrazují jednotlivé ikonky uživatelů, že po tomto kroku se jich půlka změní) a vše se spraví.
http://zeminem.cz/ (to jsi v životě neviděl)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.