Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Mafia 2 a Steam  (Přečteno 5036 krát)

Lukash

• Aktivní člen
  • *
Mafia 2 a Steam
« kdy: 06 Února 2011, 17:06:50 »
Ahoj, rozchodil už někdo z vás tuhle kombinaci? Mně se moc nedaří. Ve Steamu jsem nejdřív narazil na to, že to chtělo pořád doinstalovávat physx, ale pak se nic nedělo. Zkusil jsem PlayOnlinux, který vypadal nadějnějš, ale nakonec se stejně spustit nepodařilo. Teď už Steam žádný chyby nehází, ale hra hned padá (ani nenajede).
Dejte vědět, zda máte jinou zkušenost. Díky

kendy1991

• Návštěvník
    • Kendyho blog
Re: Mafia 2 a Steam
« Odpověď #1 kdy: 06 Února 2011, 22:30:44 »
Na winehq nedávno psali, že mafii 2 spustit nelze. Možná se něco změnilo, ale spíš počítej s tím, že to nerozjedeš. :-\

Lukash

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 06 Února 2011, 23:07:40 »
Hm, winehq jsem prošel. Vrtá mi ale v kouli, proč má teda Mafii 2 v nabídce PlayOnLinux...
Tohle je na linuxu jediná věc, co mě *censored*. Že si nemůžu zahrát nic novýho. Aspoň že ten Counter Strike mi jede.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #3 kdy: 07 Února 2011, 00:13:06 »
V tom prípade čo ti bráni aby si použil PlayOnLinux?
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Lukash

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 07 Února 2011, 00:37:38 »
V tom prípade čo ti bráni aby si použil PlayOnLinux?
Viz můj první příspěvek v tomto vlákně...

Lukash

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 07 Února 2011, 18:00:39 »
Tak už jsem se trochu pohnul. Našel jsem toto:
Citace
I just played through the whole game (Mafia 2) last week.

-To stop it from crashing at initialisation, you have to navigate to '.wine/drive_c/users/yourusername/Local Settings/Application Data/2K Games/Mafia II/Saves' (substitute 'yourusername' for your username) and open the videoconfig.cfg file in a text editor. It should contain a line like this (when you first open it): ' 24 24 1024 768 0 0 0 1'.
Change everything, except for the resolution, to 0, so that it looks like this: '0 0 1024 768 0 0 0 0'. Save the file and the crashing should be fixed.

-To get the sound working, open winecfg and disable mmdevapi in the libs tab.

-To make the game playable (performancewise) set Physx to off in the in-game graphics options menu and set 'UseGLSL' to 'disabled' using regedit.

After that you should be able to play Mafia 2. I got a constant 25 FPS with my GTX285 and wine-1.3.3.
tady
Hru už dokážu spustit, už jsem si tam i leccos nastavil. Jen mi to vždy zamrzne, když dám novou hru. Nevím proč. Ale je to posun  ;)

Alesh666

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 07 Března 2011, 22:16:04 »
nevíte kde se dá nastavit to  'UseGLSL' to 'disabled' .... nikde to nemůžu najít. Jinak mě šla nainstalovat normálně, pustit taky, a do hry se taky dostanu, akorát je to pak strašně trhaný i na nejmenší detaily

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.