Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Bloodline champions+wine  (Přečteno 2516 krát)

Link

• Návštěvník
Bloodline champions+wine
« kdy: 09 Února 2011, 21:00:53 »
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli nekdo z linuxaku zna tuto hru a jestli ji zkouseli na ubuntu. Zkousel jsem tu hru nainstalovat pres wine, instalace probehla bezproblemu, ALE jakmile hru spustim vyhodi se lista ze se hra spusti, ale po chvilce to spadne. Nemate nedko s tim nejake zkusenosti?popr. nejaky jiny emulator aby to fungovalo??

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: Bloodline champions+wine
« Odpověď #1 kdy: 09 Února 2011, 23:14:26 »
Táto hra mi nebežala ani na windows...aha teraz kukám, že je to dačo iné  :D http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=21794&iTestingId=58290 vyzerá, že túto vec asi tak lahko nespojazdníš. Ale skúšať môžeš. Možno chýba iba dajaká knižnica.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Link

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Února 2011, 09:16:56 »
No jo nějaká knihovna, ale jaká?:DNemám ani ponětí co by s tým mohlo byt. A když se podíváš na ten druhý test, který byl na ubuntu 10.10 tk tam je trosku víc rozepsané. Bohužel vesměs nic podstatného snad jenom, že by se to s normalní "ostrou" verzí mělo zlepšit bohužel tu mám a nic:(

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 11 Února 2011, 11:18:30 »
Je to nejaké freeware alebo tak? Možno by som poskúšal.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Link

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 14 Února 2011, 17:38:47 »
Jestli myslíš jako Bloodline tk je to freewarova RPG multiplayer řežba:D...jestli bys byl ochoten to zkusit tak bych byl velice rad ;)

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 14 Února 2011, 19:09:18 »
Hej hej...ale zrejme až cez víkend.

Link

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 19 Února 2011, 14:02:09 »
Čauec tak jsem se chtěl zeptat jestli ses na to díval?a když už sem píšu (trochu mimo mísu) tak bych se chtěl zeptat jak mam pripojit iPad ke komplu?:( Navod sem skoro zadny nenasel jenom jeden takovy, kde bylo jen par obrazku a kecy okolo iPadu a ne propojeni:/ Problem je v tom ze me to hlasi chybu "DBus error org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Message did not receive a reply (timeout by message bus)" Hledal jsem neco ohledne teto chyby, ale naslo me to jenom veci ohledne pripojeni HDD a flash disku.

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 19 Února 2011, 14:24:04 »
Ešte som sa k tomu nejako moc nedostal. Ale kuknem sa na to. Radšej založ novú tému aby si dostal odpoveď aj od niekoho iného. Ale najskôr si prečitaj toto.
« Poslední změna: 23 Února 2011, 15:36:17 od jAster_BA »

Link

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 21 Února 2011, 17:45:42 »
oukey už sem to založil, ale první jsem si pročítal cos mi poslal, zkoušel sem z toho i něco instalovat bohužel
bezvyznamně:(

jAster_BA

• Závislák
« Odpověď #9 kdy: 23 Února 2011, 15:38:43 »
Dačo iné http://www.ipadforums.net/ipad-faq/17556-using-ubuntu-how-enjoy-ipad.html ba možno funkčné. Žial nemám teraz na to ani iPad ani čas. :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.