Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zaseknutá instalace  (Přečteno 1841 krát)

Emon

• Návštěvník
Zaseknutá instalace
« kdy: 13 Února 2011, 21:07:04 »
Dobrý den,
Stáhnul jsem si nejnovější verzi Linux Ubuntu 10.10 (stáhnuto přímo z officiálních stránek). Vypálil jsem soubor ISO jako obraz na disk a vše mi teda fungovalo až do chvíle, než se spustila instalace. Ze začátku instalace jela běžným způsobem, ale pak se náhle zasekla (cca 80-90%) a místo nápisu "kopíruji systémové soubory" se opbjevil nápis "ready when you are". Nevíte někdo co s tím? Zkoušel jsem dát enter = nic, a restartem jsem si zrušil celou intalaci. Zkoušel jsem to nainstalovat i po druhé, ale stejný problém. Budu rád za každou pomocnou radu, předem děkuji.

honzee

• Aktivní člen
  • *
Re: Zaseknutá instalace
« Odpověď #1 kdy: 13 Února 2011, 22:17:39 »
Tipuju to na velka pismena v username - zkus napsat vse malymi. Dalsi problem muze byt pocet primarnich partitionu, take se to uz par lidem stalo, kdyz meli vsechny 4 obsazene...

Dalsi moznosti:
Koukal jsi na kontrolni soucet stazeneho isa? http://wiki.ubuntu.cz/Kontrola%20MD5
Zkontroloval jsi disk po vypaleni?
Mezi má oblíbená prvočísla patří 11° a 13°

Emon

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 13 Února 2011, 22:30:54 »
Dalsi problem muze byt pocet primarnich partitionu, take se to uz par lidem stalo, kdyz meli vsechny 4 obsazene...

a partition je prosím co? Slyším to porpvé.

Jinak ISO jsem popravdě nezkontroloval, takže to jdu napravit a zkusit i ty další tvé rady

honzee

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 15 Února 2011, 15:51:51 »
partition=diskovy oddil. Rozebiral bych to az po vyzkouseni ostatnich moznosti...
Mezi má oblíbená prvočísla patří 11° a 13°

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #4 kdy: 15 Února 2011, 18:27:55 »
Z najväčšou pravdepodobnosťou je to problém, že sa snažíš dávať ako použivatelské meno s VELKÝMI písmenami. To prvé čo tam vyplňuješ môže byť s velkým ale to čo sa ti pod tým vyplní 'samo' musí byť malé. Pokial si si nie si  :) istý tak dávaj všade malé.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.