Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: hash v torrentovych klientoch  (Přečteno 1254 krát)

drysoft

• Návštěvník
hash v torrentovych klientoch
« kdy: 16 Února 2011, 23:08:28 »
Ahojte
na uvod presiel som tu vsetko co naslo hladanie ohladom torrentov a nic pre mna tak otazke je nasledujuca:
situacia:
stiahnuty torrent uz seedujete, nastane vypadok prudu padne cely komp v klientovi mate nahaschovanych 2,5 T
zapnete komp po starte sa pusti klient, a tento klient chce robit kontrolu VSETKYCH torrentov, a pri 2,5T je to tak na 4-5 dni... co je pre mna nepriatelne
existuje nejaky client ktory vie nasledujuce? : a to NEKONTROLOVAT VSETKY torrenty? jasne kontrolovat nedokoncene nech sa paci aj 100x... ide mi o tie 2,49T ktore nechem pri tejto situacii nanovo kontrolovat,
dalsia vec je ze pouzivam na tieto veci externe disky, a tie sa obac aj prenasaju, preto su externe.. tak isto sa pusta hash pri odpojeni a napojeni disku nanovo...
toto vedel utorrent krasne poriesit, vypisal error a bolo, po pripojeni disku nanovo start torrnetu a krasne to bezelo dalej..
viete mi s tymto pomoct?? inac tam budem musiet nahodit okna a to by som ozaj nerad  ;)

dakujem velmi pekne

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
Re: hash v torrentovych klientoch
« Odpověď #1 kdy: 16 Února 2011, 23:17:26 »
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

RNA

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 17 Února 2011, 22:18:56 »
.....nastane vypadok prudu padne cely komp v klientovi mate nahaschovanych 2,5 T.....
Workaround: používejte UPS.
Ale vážně, pokud používáte počítač na dlouhotrvající úlohy jako například torrenty, tak ta UPSka je nutností.
Co se týče externích disků, mám zkušenosti s Transmission, který měl úložiště dat sice ne na externím disku, ale na Truecrypt.
Což mělo stejný efekt, pokud Truecrypt nebyl namountovaný a Transmission se spustil, tak potom se prováděly všechny kontrolní heše.
Když jsem nejprve namountoval Truecrypt disk a pak spustil Transmission, tak to běželo dál bez kontroly.

(S tou UPSkou to myslím vážně, už jsem měl dva výpadky bez UPS s naprosto devastujícími účinky, z počítače přežil jen HDD, jinak zdroj, MB, RAM, procesor, vše v pr. , takže teď mám doma 3 UPSky)

drysoft

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Února 2011, 17:53:57 »
Ahojte
asi bys som mal zmenit tento topic na ako rozbehat ten utorrent, ja som sa o to pokusal ale ozaj mi to neslo, este sa o to ale pokusim a potom dam vediet.. ak budem uplne bezradny  :)
co sa tyka ups-ky ak uz je vypadok tak ani upska nepomoze.. tieto veci mi bezia na starom booku som to cele rozobral a ostali len maticna procak ramky a disk, je na tom prisposobneny chladic na pc z klasickeho kompu ktory vazi viac ako cela zostava :D ale tak pasiv je pasiv :) disky su napojene na zalozaku.. ono to ale padne po hodke tak ci onak..
a disky sa odpoja hoc kedy a na komfort pod winom som si uz zvykol.. a to este nehovorim o vzdialenom ovladani tohto servera z akehokolvek kompu.. jedine teamviewrom, ten nie je potrebne instalovat a podobne.. tak ten obcas zblne ale tak zatial som doma dost casto tak to az tak neriesim  ;D ale to je uz zrejme ina tema ::)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.