Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: reguláciu zvuku v ogle  (Přečteno 1570 krát)

zukov

• Návštěvník
reguláciu zvuku v ogle
« kdy: 16 Prosince 2006, 21:07:16 »
Zdravím, mám menší problém s OGLE. Mám notebook Asus A6M série a nainšatloval som si kodeky, všekto ide ok. Akurát mám problém so zvukom. Jednoducho je neregulovateľný a nechápem, prečo. Skúšal som všetkých bežcov, čo mám v nastavení zvuku a nič. Dal som mute sound a nič. Jednoducho, stále to hrá rovnako hlasno. A naozaj netuším prečo, lebo ogle mi príde na DVDs asi najlepší. MPlayer mi niektoré DVD neprehral. Dal som open disc, ukázalo sa chapter one, zväčšila sa obrazovka a hneď sa zmenšila a stále tam bol nápis MPlayer. Prehrať šla len posledná kapitola... Thx

IT

• Návštěvník
reguláciu zvuku v ogle
« Odpověď #1 kdy: 16 Prosince 2006, 23:47:24 »
muzu doporucit VLC, a Totem je taky dobry, jen se musi doinstalovat gstreamer

zukov

• Návštěvník
reguláciu zvuku v ogle
« Odpověď #2 kdy: 17 Prosince 2006, 00:16:16 »
HMm, no totem mi nešiel a gstreamerov je v synapticu strááášne veľa. Neviem, ktorý je na DVDs, inštaloval som si všetko podľa návodu myslím na wiki, ale DVD neprehráva. Len Ogle a Mplayer:(

zukov

• Návštěvník
reguláciu zvuku v ogle
« Odpověď #3 kdy: 17 Prosince 2006, 11:40:35 »
No, na niečo som prišiel, mám 2 device na prehrávanie HDA Nvidia (ALSA mixer) a Realtek ALC660 (OSS mixer). Doteraz som ovládal len alsa hlasitosť, ale trochu som sa v tom hrabkal, prehodil som si device a ogle "som schopný" ovládať v OSS mixeri. Je to položka PCM2 a omôžem ju ovládať asi tak, že buď zvuk naplno, alebo žiadny... No, ale tak stiahol som si VLC podľa predchádzajúcej rady a mali ste pravdu, som maximálne spokojný zatiaľ, tak uvidíme.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.