Zdravim chlapy a ženy mám problém používám Mozilu Firefox. Nemám celkem problém až do chvíle kdy se chci juknout na nějakém serveru na nějaká videa, nebo otevřu více oken najednou. Jde o to že videa se sekají pokud je dám na Full scren, i když jsou načetlá, nesekají se pouze malé. Nebo pokud otevřu například tři záložky tak nezáleží na obashu, ale firefox nenačítá, nebo velice pomalu, často zřerná nebo spíše je černo-bílí pár vteřin a pak se zase normálně zabarví, ale pak zase hned třeba zčerná. Napadají mě jen dvě věci. 1. rychlost internetu (vylučuji ihned net mám v cajku) a 2. problém s ovladačem VGA popřípadě kodekama. VGA má povolené nesvobodné ovladače. jendá se o kartu nVidia (ještě sem nepřišel na to jak zjistim přesnej typ bez toho aniž bych rozebral bednu) a sice verzi curent (doporučeno) pak je tam nějaká verze 96 a 173. Prostě mám pocit že problém bude někde tam jinak jakékoliv video přehraji proto tak nějak podvědomě kodeky také vyškrtávám. Prosím zda jste se setkali, či víte dejte věděti. Já zatím zkusím nějaké jiný browser. Děkuji Moc.