Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird ignoruje soubory s příponou JPG  (Přečteno 1275 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Thunderbird ignoruje soubory s příponou JPG
« kdy: 01 Března 2011, 11:15:37 »
Thunderbird verze 2.0.0.24 (20101027) při pokusu o vložení obrázku do HTML zprávy ignoruje (nezobrazí) obrázky s příponou JPG, ale pouze s příponou jpg. Jak to napravit?
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Re: Thunderbird ignoruje soubory s příponou JPG
« Odpověď #1 kdy: 01 Března 2011, 11:46:15 »
Ty mě tedy opravdu nepřestáváš udivovat...
Co takle použít nějakou novější verzi? Např. u 3.1.7 není problém - zrovna jsem to vyzkoušel. A nebo psát - uff, to bude dřina - alespoň příponu malými písmeny? Vždyť přece velká písmena jsou widloidní zlozvyk, ne? A nebo snad čekáš, že bude někdo opravovat starou verzi TB?

A samozřejmě K-- :-)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: Thunderbird ignoruje soubory s příponou JPG
« Odpověď #2 kdy: 01 Března 2011, 11:58:52 »
Upřímně, myslel jsem si, že někde v nějakém konfiguráku připíšu za "gif, jpg" i "GIF, JPEG, JPG" apod.

Na novou verzi přecházet nechci, nepřesvědčila mě, že se s ní pracuje rychleji. Nejde mi o funkce, ale o rychlost a efektivitu práce, protože posílám desítky mailů denně.

Samozřejmě fotky nepojmenovávám já, ale některé digitály i jiné zdroje mají příponu JPG. Prostě by to ten TB měl ukázat správně.

Zatím si dávám "zobrazit všechny soubory", ale je to pakárna, protože to tam nezůstane...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.