Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nezobrazují se okna se soubory  (Přečteno 1173 krát)

ranoc

• Návštěvník
nezobrazují se okna se soubory
« kdy: 06 Března 2011, 21:52:07 »
Mám ubuntu 10.10 a nevím jak se to stalo ale nejdou mi zobrazit soubory. Když dám "Místa" vyberu si jakoukoli složku z výběru tak se mi spustí přehrávač totem. Nevíte někdo kde se to nastavuje  :o nebo vypíná? díky moc za odpověď

aloisam

• Host
Re: nezobrazují se okna se soubory
« Odpověď #1 kdy: 07 Března 2011, 17:28:18 »
otevři si Nautilus jinak, třeba přes Místa→Počítač by to jít mělo.. V něm pak najeď na nějakou složku, třeba Dokumenty atp a: klik pravým→Otevřít jinou aplikací..→Otevřit složku→Otevřít.

ranoc

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 07 Března 2011, 21:28:26 »
Jo jo díky moc za radu, ale jak si napsal tak to taky nešlo, stále se spouštěl přehrávač filmů ale poradil jsem si jinak :),

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 08 Března 2011, 17:48:59 »
napiš jak, jestli můžu prosit. Třeba to někomu pomůže. ;)

pan Filuta

• Aktivní člen
  • *
  • Tux, po třech milionech let v kosmu
« Odpověď #4 kdy: 08 Března 2011, 18:05:15 »
Asi půjde o stejný problém, jako jsme řešili tady.

ranoc

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 09 Března 2011, 00:15:16 »
ahoj, vytvořil jsem si složku na pracovní ploše a nějak jsem ji pojmenoval. Potom jsem ji otevřel a v levé části jsem měl nabídku složek, zvolil  jsem si složku ( náhodně, Videa, ale asi proto, protože v té jediné se mi spouštěl přehrávač filmů a videa která tam byla nahraná a u ostatních se spustil přehrávač filmů ale zahlásil chybu) aby byla v pravé části okna a pravým tlačítkem otevřít s jiná aplikace, prohlížeč souborů, a už to chodilo. Sice to nechápu proč se přestal spouštět přehrávač filmů  i u ostatních ale je to tak.  :o

aloisam

• Host
« Odpověď #6 kdy: 09 Března 2011, 19:37:24 »
Jo jo díky moc za radu, ale jak si napsal tak to taky nešlo, stále se spouštěl přehrávač filmů ale poradil jsem si jinak :),

takže správně by to teda mělo být: klik pravým→Otevřít jinou aplikací..→Prohlížeč souborů→Otevřít.
holt jsem si nemohl vzpomenout, co jsem to vlastně radil :):

http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,51596.0.html

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.