Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nastavenie zvuku z TV karty  (Přečteno 1579 krát)

Clubber

• Návštěvník
Nastavenie zvuku z TV karty
« kdy: 08 Března 2011, 19:46:21 »
Zdravím,
na svojom kompe mám matičnú dosku Gigabyte M52LT-D3 na ktorej mi ide všetko v poriadku, Používam internú TV kartu LifeView FlyVideo 3000 (FLY TV PRIME 34FM), ak chcem počúvať hudbu, pozerať filmy a základné veci ide mi zvuk v poriadku z integrovanej zvukovej karty na matičnej doske, ale akonáhle chcem pozerať TV cez spomínanú TV kartu musím vstupný jack aktívnych stereo reproduktorov prepnúť na audio out TV karty. Skúšal som prepojiť analógový výstup z TV karty káblom stereo jack na analógový vstup audio in integrovanej zvukovej karty, ale ani tak to nefunguje. V nastaveniach HW mi chýba možnosť analog stereo output + analog stereo input, buď sa dá nastaviť iba jedno, druhé, alebo v kombinácii s digital input + analog output a opačne. Na TV karte sa dá nastaviť iba analog mono input a analog stereo input. Na pozeranie TV používam TV Time. Viete niekto poradiť?
« Poslední změna: 08 Března 2011, 19:54:20 od Clubber »
Ubuntu 10.10, Gigabyte M52LT-D3, Athlon II X3 445, 4 GB RAM

Rover623

Re: Nastavenie zvuku z TV karty
« Odpověď #1 kdy: 08 Března 2011, 20:13:08 »
Volba Analog stereo duplex tam není

Clubber

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Března 2011, 21:10:30 »
Je tam analog stereo duplex, ale akosi to nefunguje ani s tým. Hmm, čítam všetky fóra a nikde nič. :(

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 08 Března 2011, 22:08:01 »
Co dělá Kaffeine

Clubber

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 08 Března 2011, 22:52:56 »
V Kaffeine to ani nespustím nakoľko je to analógový TV tuner a Kaffeine nepodporuje analóg, zatiaľ som rád, že sa mi vôbec podarilo spojazdniť tuner aspoň prostredníctvom TV Time aj keď to neni moc pohodlné. Skúšam teraz aj iné, tak hneď píšem jak na niečo prídem. Googlim už nejaký ten čas, ale väčšinou negatívne.  ???

Rover623

« Odpověď #5 kdy: 08 Března 2011, 22:59:09 »
Co zkusit nainstalovat gnome-alsamixer nebo pavucontrol a tam si s tím trochu pohrát.Možná pomůže když přepneš výstup na více-kanálový

Clubber

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 08 Března 2011, 23:40:48 »
Presne tak už som medzitým na to prišiel sám. Experimentálne som nainštaloval Gnome Alsa Mixer, z analógového výstupu TV karty vyviedol stereo jack na analógový vstup zvukovky a pár úprav v Gnome Alsa Mixer a vyplatilo sa. Ďakujem veľmi pekne všetkým za ochotu pomôcť. Ešte jedna vec, ak by niekto vedel poradiť trocha lepší programík ako je TV Time na pozeranie TV, tak by ma to veľmi potešilo.

Ešte raz ďakujem

z33

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 10 Března 2011, 10:27:29 »
Me TV  nejde na analog ? (na digitál mi funguje)
z33

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.