Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: SeriOS - Linux pro seniory , děti nebo lidi s hancicapem - pojďte vyvíjet !  (Přečteno 35645 krát)

karlitos

• Stálý člen
  • **
  • Bioinformatics - solutions in-silico
    • homepage
Re: SeriOS - Linux pro seniory , děti nebo lidi s hancicapem - pojďte vyvíjet !
« Odpověď #75 kdy: 08 Července 2011, 08:43:37 »
Diky za zajem! Projekt neumrel byl jednom posunuty ve prospech jinych zalezitosti : hledani prace a pote co se tohle vyresilo tak dokonceni projektu domaci server. Ted o vikendu je zase v planu vylet na Rujanu ... ale podle toho jak se posunu s tim serverem bych se mohl priti tyden venovat zase SeriOS.

Stav :
- vyresil jsem vetsinu tech malych problemu o kterych jsem psal
- potrebuju - znova - udelat tema ikon, ale nasel jsem nejakou predchozi verzi tak to snad nebude tak dlouho trvat
- taky jsem nasel moc pekne tapety na plochu : http://hyperdude111.deviantart.com/gallery/?offset=0 a http://hyperdude111.deviantart.com/gallery/?offset=24 takze mi klidne muzete napsat ktere se vam libi.

Kdo by rad pomahal nebo vyvijel at se prihlasi k projektu na sourceforge, ale tam bych preferoval anglictinu v diskuzich a popisech. Cesky diskutovat budeme asi tady. Jakekoliv napady jsou vitany, ale bylo by fajn kdyby to byly napady ktere obsahuji i navrh JAK to udelat.

Co je potreba dodelat :
- stale nevim jak vytvorit to LiveCD (krome pomoci remastersys) a to tak aby kazdy novy uzivatel dostal pozadovane defaultni nastaveni
- mam ale tlusty seznam baliku ktere je potreba pridat k minimal-CD + sepsane kroky ktere je potreba udelat manualne - takze by mohlo byt treby mozne udelat nejaky .deb balik nebo alespon instalacni skript.

Zdravim K
Lenovo ThinkCentre A61 912073G
Athlon X2 5000+ 4GB RAM Nvidia Geforce 9500GT
Linux Mint 9 Isadora , Win7 64Bit

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #76 kdy: 08 Července 2011, 18:30:15 »
A je to stavané na Ubuntu?
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

karlitos

• Stálý člen
  • **
  • Bioinformatics - solutions in-silico
    • homepage
« Odpověď #77 kdy: 08 Července 2011, 22:47:41 »
Jasny, vzal jsem Ubuntu Maverick alternate CD, nainstaloval minimalni system a nahodil baliky + nahazel par skriptu na patricna mista - ve vysledku je to co je k videni na tech videich youtube - tam jsem puvodne vychazel z ubuntu distribuce madbox. Kdyz uz to delam tak poradne postavit od zakladu.

Koneckoncu na sourceforge je k tomu castecne dokumentace - ne ta uplne aktualni ale staci pro predstavu.

O vikendu na to asi nesahnu, stejne ma pro me ted prioritu muj server a zitra jedu na Rujanu ... dam vedet az se to pohne.
Lenovo ThinkCentre A61 912073G
Athlon X2 5000+ 4GB RAM Nvidia Geforce 9500GT
Linux Mint 9 Isadora , Win7 64Bit

Soyin

• Aktivní člen
  • *
Tak co? ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.