ahaaa, jsem myslel, že tam je pouze nějaký defaultní a můžu doinstalovat nesvobodný ovladač třeba přímo od výrobce....
Citace: Virgox 05 Dubna 2011, 17:07:27ahaaa, jsem myslel, že tam je pouze nějaký defaultní a můžu doinstalovat nesvobodný ovladač třeba přímo od výrobce....Defaultný tam je. Otvorený. Dokonca neviem či sa na vývoji nepodiela aj intel.
Citace: jAster_BA 05 Dubna 2011, 20:05:29Citace: Virgox 05 Dubna 2011, 17:07:27ahaaa, jsem myslel, že tam je pouze nějaký defaultní a můžu doinstalovat nesvobodný ovladač třeba přímo od výrobce....Defaultný tam je. Otvorený. Dokonca neviem či sa na vývoji nepodiela aj intel.Intel je snad jediný z výrobců, který dodává otevřené ovladače ke grafárně. Ale poměrně nedávno vydal i uzavřené ovladače IEGD - zkus googlit, které by měly mít vyšší výkon. Ale nedoporučuju, moc se o tom neví a standardně nepoužívá, takže to může mít dost bugů. Rozhodnutí je na tobě, zkusit a přeinstalovat můžeš vždycky.
Citace: Janik 09 Dubna 2011, 17:50:37Citace: jAster_BA 05 Dubna 2011, 20:05:29Citace: Virgox 05 Dubna 2011, 17:07:27ahaaa, jsem myslel, že tam je pouze nějaký defaultní a můžu doinstalovat nesvobodný ovladač třeba přímo od výrobce....Defaultný tam je. Otvorený. Dokonca neviem či sa na vývoji nepodiela aj intel.Intel je snad jediný z výrobců, který dodává otevřené ovladače ke grafárně. Ale poměrně nedávno vydal i uzavřené ovladače IEGD - zkus googlit, které by měly mít vyšší výkon. Ale nedoporučuju, moc se o tom neví a standardně nepoužívá, takže to může mít dost bugů. Rozhodnutí je na tobě, zkusit a přeinstalovat můžeš vždycky.Niečo som našiel ešte dávnejšie ale pod ubuntu to asi nepôjde. Meego a myslím Fedora to podporujú...je to na intel stránke dakde. Popravde ale aj to gallium by som skúsil.
Typ můžeme hádat nebo máme oprášit věštecké koule?
sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa
Toto dáš iba do terminálu a následne urobíš aktualizáciu. Kód: [Vybrat]sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa Bude to chcieť heslo, ktoré sa pri písaní nezobrazuje. Ale nie som si istý či tam sú aj intel ovládače. A za ďalšie či ti to vôbec pomôže. Je dosť možné, že to dopadne katastrofálne->sú to experimentálne vecičky
Citace: jAster_BA 22 Dubna 2011, 15:44:58Toto dáš iba do terminálu a následne urobíš aktualizáciu. Kód: [Vybrat]sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa Bude to chcieť heslo, ktoré sa pri písaní nezobrazuje. Ale nie som si istý či tam sú aj intel ovládače. A za ďalšie či ti to vôbec pomôže. Je dosť možné, že to dopadne katastrofálne->sú to experimentálne vecičky Dopadlo to blbě, noťas se mu sesypal a on skočil z mostu