Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Audacious 2.5 beta 1 - podařilo se někomu rozchodit pod Ubuntu 10.10  (Přečteno 1684 krát)

majakmp3

• Aktivní člen
  • *
Zdravím ve spolek.
  Podařilo se někomu zkompilovat novou betu Audaciousu a pluginů tak, aby přehrávač fungoval a vypadal tak, jak má? (viz obrázek)

Já jsem bohužel úspěšný nebyl. Výsledkem  mého snažení jest:

1)Nefunkční výstupní plugin pro pusle audio.
2)LyricsWiki a Album Arts se zobrazují jako samostatná okna, nikoli jako widgety.
3)Po odinstalaci mi to rozházelo GTK knihovny, takže:
   a) nelze do Gnome nainstalovat jiný jazyk než English
   b) v nabídce místa se nezobrazují disky (pokud je ručně připojím, pak se tam objeví)
   c) v nabídce místa se po kliknutí na Počítač zobrazí hláška, že si s tímto umístěním Nautilus neumí poradit

Byl bych vděčný, pokud by někdo poradil, jak na Audacious aby vypadal a fungoval tak, jak má.

Předem díky.

Mraky

• Aktivní člen
  • *
Re: Audacious 2.5 beta 1 - podařilo se někomu rozchodit pod Ubuntu 10.10
« Odpověď #1 kdy: 19 Dubna 2011, 16:43:57 »
kompilovat v ubuntu není zrovna košér, verze dostupná v repoziráři tě neuspokojuje? a co berlios.de?

kuchy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 22 Dubna 2011, 21:47:52 »
Včera se mi nainstalovala verze 2.5.0 sama přes automatické aktualizace ::)

EDIT: když chci aby se zobrazoval album art taky mi vyskočí v malém okénku mimo hlavní okno přehrávače a nikde sem neviděl možnost ukotvení :-\
« Poslední změna: 24 Dubna 2011, 08:50:58 od kuchy »

majakmp3

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 09 Května 2011, 00:01:29 »
Včera se mi nainstalovala verze 2.5.0 sama přes automatické aktualizace ::)

EDIT: když chci aby se zobrazoval album art taky mi vyskočí v malém okénku mimo hlavní okno přehrávače a nikde sem neviděl možnost ukotvení :-\
      Ukotvení je potvora zrádná - dlouho mi trvalo, než jsem na to přišel, ale pak to bylo jednoduché. Nejprve v nastavení: Soubor-) Nastavení -) Moduly -) záložka Obecné -) odtud jsem si vybral Album Art a LyricWiki, které se mi otevřely jako samostatná okna. A teď příjde ten fígl: Každé okno, nejprve třeba Album Art je třeba přidokovat. Prvavím tlačítkem myši klikneme na nápis Album Art, ale pozor, ne na nadpis v horní liště s trojicí tlačítek (minimalizovat, maximalizovat, zavřít), ale na slova Album Art POD TOUTO LIŠTOU. Vybereme umístit vlevo (nebo kam libo) a okno je přidokované. To je potřeba opakovat pro každé další okno. Tedy pravý klik na název okna pod lištou s tlačítky a vybrat umístění.

kuchy

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 28 Května 2011, 21:06:48 »
paráda :) pro ty co se jim instaluje verze 2.4.4 stačí přidat zdroj software
Kód: [Vybrat]
sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8
sudo apt-get update
sudo apt-get install audacious
a pokud chcete smazat složku s nastavením (když audacious nenabíhá jak by měl)
Kód: [Vybrat]
rm -r ~/.config/audacious

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.