Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: OpenOffice ukládá prázdný soubor  (Přečteno 1201 krát)

jakostar

• Návštěvník
OpenOffice ukládá prázdný soubor
« kdy: 15 Dubna 2011, 09:09:13 »
Ukládám si už dva roky poznámky do deníku, který měsíčně přejmenuji a tím zálohuji. Od března se mi několikrát stalo, že na HD po spuštění pc zůstal buď 1.5 kB nebo 0 b. soubor bez dat. Nenabídla se ani při startu aktualizace. Včera jsem si všiml, že se to stalo při stavu, kdy při vypínání pc se objeví hláška "OO nereaguje. vypnout, počkat". Mám vůbec problém při vypínání pc s Ubuntu 10.04, už při předchozích verzích se sám nevypne a vypínám růčo. Hlavně ty vada OO je životně nepříjemná. Díky za tipy.
« Poslední změna: 17 Dubna 2011, 11:21:24 od Filip Dominec »

daysleeper

• Stálý člen
  • **
Re: 0 b. OO
« Odpověď #1 kdy: 15 Dubna 2011, 10:45:01 »
navrhoval bych tento postup
 - nejdriv zkontroluj disk a logy, jestli je system v poradku (http://wiki.ubuntu.cz/%C5%98e%C5%A1en%C3%AD%20probl%C3%A9m%C5%AF/Bootov%C3%A1n%C3%AD)
 - pokud ano, vyzkousej OO s jinym profilem, nebo v jinem uzivatelskem uctu
 - muzes i zmenit nastaveni OO tak, aby vzdy vytvarel zalozni kopii, nebo v prip. problemu zkusit najit zalohu v adresari $HOME/.openoffice.org/3/user/backup
 - nebo spustit OO z terminalu a pozorovat, co vypise (prikaz oowriter)

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #2 kdy: 16 Dubna 2011, 12:58:30 »
Ak sa jedná o systém, ktorý bol upgradovaný (napr. 9.10->10.04) tak odporúčam zálohovať dáta a inštalovať načisto...
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

jakostar

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 16 Dubna 2011, 20:14:36 »
Děkuji, počkám na novou verzi a nainstaluji ji načisto. Postupy v odkazu si procvičím.

Rover623

« Odpověď #4 kdy: 16 Dubna 2011, 20:46:15 »
Dělá to rychlý start OO, když ho vypneš mělo by být po problému

Bum

• Aktivní člen
  • *
Re: OpenOffice ukládá prázdný soubor
« Odpověď #5 kdy: 18 Dubna 2011, 22:27:58 »
No neviem sestre som toto na dialku riesil a nedopadlo to dobre. stale jej to vytvaralo 0 kb subory. Vypol cely Openoffice vamazal  som profil vytvoril novy. Spustil a furt nic.
Nakoniec som jej tam nainstaloval Libreoffice a puziva ten. Podla mna tam bola nejaka divna aktualizacia co to v niektorych pripadoch rozbila. U mna oo funguje normalne u nej nie. Mame rovnaky system a cistu instalaciu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.