Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Feisty Fawn a Core 2 Duo?  (Přečteno 3438 krát)

piko

• Návštěvník
Feisty Fawn a Core 2 Duo?
« kdy: 22 Prosince 2006, 12:55:43 »
Stiahol som si tuto verziu, 64 bitovu a chcel som si ju nainstalovat.Pri nabehu live cd mi ukazalo znak ubuntu a vypisalo toto:  
Busy box v 1.1.3 /Debian 1:1.1.3-3 ubuntu 2  built - in shell (ash)
/bin /SH/ :can t acces TTY. job control turned off

Podporuje Feisty Fawn  Core 2 Duo? Ma nietko tento procesor a ide mu ubuntu?Preco ma nechce pustit na plochu ubuntu?

Vojtin

• Host
« Odpověď #1 kdy: 22 Prosince 2006, 16:09:30 »
jeden z důvodů proč jsem šel do CoreDuo, 64bit bude asi přeskočen (co se týče dobrý podpory a bude se podporovat až 128bit :) )

Zdenda

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Prosince 2006, 22:36:07 »
Při bootu Live CD 7.04 mi to píše to samý co v prvním příspěvku. Často mi to psalo i při bootování Live CD 6.06 a 6.10. Mam Pentium D (dvoujádro 64bit), deska Intel DP965LT (chipset 965), grafika ATI Radeon X1300. Nevíte někdo co s tim? Já už si nevim rady. Na netu jsem četl, že jádro 2.6.17 si nerozumí s chipsetem 965, ale 7.04 má jádro 2.6.19 a pořád mi to nejede. V čem může být problém?
Díky moc za odpověď

Fred Rooks

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 05 Ledna 2007, 13:36:52 »
Setkal jsem se se stejným problémem. V jádře prostě chybí podpora. V mém případě šlo o to, že nebyl driver na optickou mechaniku, takže nešlo přimountovat. Prostě smůla. Nakonec jsem na ten stroj hodil Arch Linux z FTP, ale taky dělá problémy (nejde mi rozchodit zvuk, DVD/CD mechanika, 3D grafika, ..., ...). Hold nás GNUkáky Intel vyšplouch a nezbývá počkat, než na jejich nových deskách ti chytří mezi námi Linux rozchodí.
Promise her anything, but give her GNU.

Linuxfan

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 05 Ledna 2007, 15:29:45 »
Citace: Zdenda
Při bootu Live CD 7.04 mi to píše to samý co v prvním příspěvku. Často mi to psalo i při bootování Live CD 6.06 a 6.10. Mam Pentium D (dvoujádro 64bit), deska Intel DP965LT (chipset 965), grafika ATI Radeon X1300.
Ja si myslim, ze to je grafikou - mam tiez X1300 a nemozem spustit ziadne live CD (ani ine distro). System mi funguje jedine tak, ze ho komplet nainstalujem a potom doinstalujem drivery.
Intel 2x2,8GHz; 1GB RAM; ATI Radeon X1300; 2xSATA Seagate; Kubuntu 9.04

piko

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 10 Ledna 2007, 08:48:59 »
Myslim ze v grafike nebude problem.Ja som teras kupil nvidiu 7600 a stale mi nabehne ten isty problem ako som pisal na zaciatku.Problem je v maticnej doske s cipsetm 965.Nerozbehal som ziadnu distribuciu linuxu tak chcem skusit   Cygwin linux .

piko

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 18 Ledna 2007, 18:45:16 »
Dnes som si nainstaloval  Ubuntu 7.04 Alpha 2 a spustil som live cd a dostal som sa na plochu.Dal som instalovat ale ked malo rozdelit disky tak mi vipisalo toto:
We're sorry; the installer crashed. Please file a new bug report at https://launchpad.net/ubuntu/+source/ubiquity/+filebug (do not attach your details to any existing bug) and a developer will attend to the problem as soon as possible. To help the developers understand what went wrong, include the following detail in your bug report, and attach the files /var/log/syslog and /var/log/partman:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/ubiquity/bin/ubiquity", line 185, in ?
    main()
  File "/usr/lib/ubiquity/bin/ubiquity", line 180, in main
    install(args[0])
  File "/usr/lib/ubiquity/bin/ubiquity", line 56, in install
    ret = wizard.run()
  File "/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtkui.py", line 310, in run
    self.process_step()
  File "/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtkui.py", line 867, in process_step
    self.process_autopartitioning()
  File "/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtkui.py", line 922, in process_autopartitioning
    choice = self.get_autopartition_choice()[0]
  File "/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtkui.py", line 1620, in get_autopartition_choice
    raise AssertionError, "no active autopartitioning choice"
AssertionError: no active autopartitioning choice

Preco mi to vypisalo?

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #7 kdy: 19 Ledna 2007, 10:27:20 »
Citace: piko
We're sorry; the installer crashed. Please file a new bug report at https://launchpad.net/ubuntu/+source/ubiquity/+filebug (do not attach your details to any existing bug) and a developer will attend to the problem as soon as possible. To help the developers understand what went wrong, include the following detail in your bug report, and attach the files /var/log/syslog and /var/log/partman:
Omlouvame se, ale instalator zhavaroval. Prosim nahlaste chybu na https://launchpad.net/ubuntu/+source/ubiquity/+filebug (nepridavejte svuj popis k jinemu jiz existujicimu hlaseni), nektery z vyvojaru se bude tomuto problemu co nejdrive venovat. Abyste pomohl vyvojarum zjistit kde je problem, prosim prilozte k vasemu hlaseni nasledujici vypis a prilozte soubory /var/log/syslog a /var/log/partman

Feisty je ve fazi vyvoje, s podobnymi problemy je treba pocitat.

Robin M.

• Aktivní člen
  • *
    • http://zkratak.xf.cz
« Odpověď #8 kdy: 04 Března 2007, 13:26:16 »
Tak sjem stáhl 7.04 HERD5 a dělá mi to to samý

Busy box v 1.1.3 /Debian 1:1.1.3-3 ubuntu 2  built - in shell (ash)
/bin /SH/ :can t acces TTY. job control turned off

mám 32bit athlon 2200+ Geforce4 768MB RAM
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.