Zdravím,
před pár dny jsem si nainstaloval ubuntu 10.10, takže jsem v tomto OS opravdovým začátečníkem.
Při instalaci tohoto OS jsem zadal heslo v wifi síti, k připojení používám TP link TL-WN722N.
Už při instalaci OS jsem se podivil na tím že systém nepotřebuje žádné ovladače a inernetové připojení je aktivní.
Ovšem setkal jsem se s malým problémem.
Internet je pomalejší než na jiném systému, často je prodleva načítání stránky opravdu dlouhá ( 2 minuty není problém), občas spojení vypadne úplně i když wifi signál mám a počítač se ze sítě neodpojil.
Když jsem zkoušel na internetu měření rychlosti internetu tak rychlost byla srovnatelná s mým notebookem. Tzn. 2 počítače, 2 různé OS všem srovnatelná rychlost. a přitom na jiném počítači s jiným OS je připojení normální bez prodlev a načítání je rychlé.
Nevím jak si poradit aby mi to šlapalo bez prodlev a bez vypadávání.
Jako prohlížeš používám Mozzilu. Lze stáhnout nějaký program který by mi v tomto směru pomohl , popřípadě budu vděčný za jakoukoliv kloudnou radu jak to dátdo pořádku.
Předem děkuji
Ps: pokud budou potřeba nějaké další informace ohlednmě PC, nedělá mi problém je sdělit.