Tuším že ČT24 jede jak ivysilani na flešu ne ? Já nic nedoinstalovával tak už rok a pořád jede .
Citace: Jogi 27 Dubna 2011, 06:50:55Tuším že ČT24 jede jak ivysilani na flešu ne ? Já nic nedoinstalovával tak už rok a pořád jede .Možná to bude znít hloupě, ale co přesně musí být v Ubuntu, aby flash řádně jel (třeba i to je důvod, proč mi kurzor myši občas vytuhne?)? Díky
Citace: miropiro 27 Dubna 2011, 09:34:16Citace: Jogi 27 Dubna 2011, 06:50:55Tuším že ČT24 jede jak ivysilani na flešu ne ? Já nic nedoinstalovával tak už rok a pořád jede .Možná to bude znít hloupě, ale co přesně musí být v Ubuntu, aby flash řádně jel (třeba i to je důvod, proč mi kurzor myši občas vytuhne?)? DíkyNo tak zaprvé aktuální verzi prohlížeče i flashe (vše najdeš ve správci softwaru).A někdy dělají neplechu i různé kompozitory (compiz, beryl apod.), tak pokud používáš, tak zkus vypnout.
sudo apt-get install flashplugin-nonfree
sudo apt-get install sun-java6-fonts sun-java6-jre sun-java6-plugin
Kód: [Vybrat]sudo apt-get install sun-java6-fonts sun-java6-jre sun-java6-pluginHodilo to po stažení 36 MB jakési smluvní podmínky, které jsem měl odsouhlasit, ale terminál ne a ne.