Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: po instalaci 11.04 nejde přihlásit  (Přečteno 952 krát)

Rza25

• Návštěvník
po instalaci 11.04 nejde přihlásit
« kdy: 29 Dubna 2011, 21:09:46 »
Zdravím, po instalaci naběhne normální GRUB ale už při nabíhání přihlašovací obrazovky zahlásí chybu (viz níže), po odmáčknutí sice přihlašovací obrazovka naběhne, ale v rohu píše, že správce napájení nebyl správně nainstalován a že mám kontaktovat správce systému. Po pokusu o přihlášení vypíše stejnou chybu jako na začátku a po odmáčknutí se opět vrátí na přihlašovací obrazovku.
Zkoušel jsem přechod z 10.10 a potom i čistou instalaci z cd se stejným výsledkem.
10.10 jsem nainstaloval a používal absolutně bez problémů :-(
Kód: [Vybrat]
Se serverem nastavení nastal problém (/usr/lib/libgconf2-4/gconf-sanity-check-2 se ukončil se stavem 256)

>>> Vyřešeno dal jsem nejdřív vyzkoušet ubuntu a odtamtud instalovat a vše v pořádku  ;D
« Poslední změna: 30 Dubna 2011, 16:37:06 od Rza25 »

Tomáš Babický

• Návštěvník
    • Fotograf Tomáš Babický
Re: po instalaci 11.04 nejde přihlásit
« Odpověď #1 kdy: 30 Dubna 2011, 15:41:04 »
Dobrý den, mám stejný problém, nabootoval jsem live CD a zálohuju data, v Ubuntu ale pořád zůstala databáze emailů, kterou nevím, jak odtud dostat. ???
Poradíte mi prosím někdo, kde se ukrývá složka s databází Mozilla Thunderbird? (omlouvám se za offtopic ;D)
Díky
Lenovo Thinkpad e450, Intel Core i3-4005U, Intel HD Graphics, 4GB RAM DDR3, 500GB HDD, Kubuntu 14.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.