Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Warcraft3 + battlenet  (Přečteno 7325 krát)

gafis

• Návštěvník
Warcraft3 + battlenet
« kdy: 24 Prosince 2006, 01:35:31 »
zdravim
podarilo sa mi rozbehať warcraft3+datadisk frozen throne cez wine, ale neviem sa už pripojiť na batlenet. nemate niekto s tym skusenosti?

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #1 kdy: 24 Prosince 2006, 16:54:14 »
Mohl bys sem, prosim, napsat jak jsi to rozbehnul? Mne se to na dapperovi nepovedlo.  Dikec!
S tim battlenetem nevim, zkusim instalnout, pak poslu postrehy ;-)
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Kamil Páral

• Stálý člen
  • **
    • http://ripper.profitux.cz
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #2 kdy: 25 Prosince 2006, 01:43:50 »
ja se pripojuju jen na xpam, ale na orig bnet by to melo jit taky. mozna budes muset prvni nainstalovat rucne patch. mozna bude problem v overovani originality cdcka, protoze tam je naka ochrana. zkus si stahnout no-cd crack.
Ubuntu Wiki - spousta návodů a rad
Jabber - ICQ je mrtvý, nebuď ovce a pojď s dobou
Esmska - program pro posílání sms z Internetu

gafis

• Návštěvník
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #3 kdy: 25 Prosince 2006, 14:33:55 »
tiež na xpam. už sa mi tam podarilo dostať, keď som vypol firehol. mam linux len týždeň, takže je to trošku premňa ešte španielska dedina. ako mam ten firewall nakonfigurovať aby neblokoval w3? alebo teda presnejšie server, aby vedel komunikovať s w3. pretože opačne to ide, ale už hra nezíkava informacie zo servra

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #4 kdy: 25 Prosince 2006, 18:04:02 »
ja take hraju jedine na Xpamu. Nic mene instalace W3 se mi nedari. Kdyz pres wine spusim install.exe, tak mi vyskonci windowsacka hlaska:
Kód: [Vybrat]
Error: No start menu program found:-(
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #5 kdy: 25 Prosince 2006, 19:02:29 »
Tak uz jsem to rozbehnul, stacilo do .wine/user.reg pridat

do .wine/user.reg pridej:

[Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Explorer\\Shell Folders\\]
"Programs"="c:\\windows\\Start Menu\\Programs"
Zpatky k tematu: po XPAMU ani po ABUSERU mi to take nejede, proste to napise obligatni unable to connect to... :-(

Co s tim, safra? Funguje to nekomu? Ve vypisu z konsole nic pouzitelnyho neni.
Asus A6JC-Q003, Ubuntu

gafis

• Návštěvník
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #6 kdy: 25 Prosince 2006, 19:09:32 »
mne sa len pripajalo vkuse a nepripojilo, nevyhodilo žiadnu hlášku. keď som vypol firewall, tak už pripojilo bez problemu

Hemoglobin

• Návštěvník
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #7 kdy: 25 Prosince 2006, 19:36:26 »
Mne sa to tiez raz stalo v cedege.Ked instalujete w3 ROC + TFT + w3battlenetinstaller tak vam to dokopy spravy 4 ikony... a ked to spustis len cez normal TFT tak sa ti na bnet nepripoji, ale ked das TFT PVPGN (tak nejak) tak sa ti na bnet pripoji. skus s tim nieco spravit... mne sa isiel pripojit len ROC tak potom som na ikonu frozen upravil cestu konkretne u mna:/home/slackware/.cedega/Warcraft/c_drive/Program Files/Warcraft III/w3l.exe

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #8 kdy: 25 Prosince 2006, 19:39:54 »
A joo, mel jsi pravdu, zapomnel jsem to spustit pres loader, dik, hemoglobine!

Jeste takova kosmeticka vada, nevis jak se da zmenit rozliseni? Mne se to defaultne spousti 800x600 16bitu a kdyz dam ve hre options tak mi to spadne, tady je vypis z konsole:

xombox@Nektarinka:~$ wine /home/xombox/.wine/drive_c/Program\ Files/Warcraft\ III/war3.exe -opengl
err:ole:CoCreateInstance apartment not initialised
fixme:advapi:SetSecurityInfo stub
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33f64c,0x00000000), stub!
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33f67c,0x00000000), stub!
fixme:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 16
fixme:sync:CreateIoCompletionPort (0xffffffff, (nil), 00000000, 00000000): stub.
err:seh:raise_exception Unhandled exception code c0000005 flags 0 addr 0x7b263e28
A kdyz si ve winecfg nastavim pouzit rozliseni 1024x768, tak sem mi war spusti v okne (i s vyskrtnutym window manager). V tomto pripade se sice do sekce options dostanu, ale to okno mi vadi :(
Asus A6JC-Q003, Ubuntu

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #9 kdy: 27 Prosince 2006, 15:32:24 »
Problem jsem vyresil tim, ze jsem ve winecfg zaskrtnul pouzivani toho window managera, spustil hru v okne, v menu hry nastavil pozadovane rozliseni, ulozil ho, ukoncil hru, zakazal window managera a spustil hru ve full screen, jiz v pozadovanem rozliseni, ktere si hra "pamatovala" z predchoziho nastaveni.

Na netiku jsem nasel jeste jedno reseni a to nastaveni rozliseni natvrdo v registru, avsak cestu k danemu klici jsem uz nenasel.
To jen kdyby mel nekdo podobny problem.

Ahoj!
Asus A6JC-Q003, Ubuntu

Kamil Páral

• Stálý člen
  • **
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #10 kdy: 28 Prosince 2006, 13:05:07 »
jenom takova poznamka. firewall zpusobuje spoustu problemu. opravdu ho tak nutne potrebujete? uz nejste na windowsech...
osobne nevidim duvod proc ho pouzivat.

Kamil Páral

• Stálý člen
  • **
Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #11 kdy: 05 Února 2007, 20:32:08 »

Petr999

• Návštěvník
Re: Warcraft3 + battlenet
« Odpověď #12 kdy: 20 Října 2007, 15:50:04 »
Mám stejný problém. Jak vypnu firehol?
AMD Athlon 3500+ 64bit | 1024 MB RAM | ATI Radeon 128 MB | 80 GB HDD | Kubuntu 7.10

DaedRuaN

• Aktivní člen
  • *
  • Co je osobni text ? :P
« Odpověď #13 kdy: 20 Října 2007, 17:18:38 »
Mám stejný problém. Jak vypnu firehol?
sudo /etc/init.d/firehol stop
Rozumies co ja chapem ? ;D

truhlik

• Závislák
« Odpověď #14 kdy: 20 Října 2007, 17:28:59 »
Jsem pripojenej na battle.net bezproblemu s originalnim w3+ft zadny firewall.
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD%20disku
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1351
http://www.root.cz/clanky/klonovani-obrazu-a-dva-monitory-v-linuxu
Citace: Otakar
Červi jsou moc milá zvířátka, zvláště když má jejich chovatel výhrady proti chování tučňáků

Petr999

• Návštěvník
« Odpověď #15 kdy: 20 Října 2007, 20:48:19 »
sudo /etc/init.d/firehol stop

Bohužel to hlásí "sudo: /etc/init.d/firehol: command not found".
AMD Athlon 3500+ 64bit | 1024 MB RAM | ATI Radeon 128 MB | 80 GB HDD | Kubuntu 7.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.