Takže, to jak vypadá ta verze 0.10 se můžete podívat do ppa - ppa:marek-tyburec/gtelevize. Tam se budu snažit dávat i další aktualizace, případně i další aplikace, které dělám.
sudo add-apt-repository ppa:marek-tyburec/gtelevize
sudo apt-get update
sudo apt-get install gtelevize
K gTelevizi 0.10 - došlo tam ke změně názvu aplikace (z důvodu použití stejného názvu jako u již existujícího projektu). Z důvodu, že se ten název vyskytuje na strašně moc místech v aplikaci a i v pluginech, tak si nemůžu být na 100% jist, že se mi podařilo ho nahradit. Taktéž to znamená, že se možná může objevit něco, co dříve fungovalo a teď ne. Snažil jsem se to projít, ale samozřejmě jsem nemohl projít všechny možnosti. Též nemohu funkčnost oněch deb balíčků vyzkoušet na všech uváděných verzích Ubuntu. A to se týká i funkčnosti streamů - snažil jsem se to projít, ale taktéž nemůžu zaručit, že je všechno funkční. Proto to vlastně uvádím i sem na konec a ne do prvního příspěvku - protože bych potřeboval, aby to někdo jiný než já ještě vyzkoušel a napsal, jestli to funguje apod.
Co se týče novinek od verze 0.07 (poslední oficiálně vydaná stabilní verze) - Pročištění kódu (v tom budu nadále pokračovat), odstranění části s aktualizací playlistu, protože to byla už nevyužitelná část, přejmenování aplikace (tím pádem doporučuji nejprve sudo apt-get remove televize). Pročistil jsem streamy, výška GUI se vyhodnocuje podle rozlišení monitoru, odstranil jsem nepotřebné quicklisty v Unity, loga TV jsou již transparentní, před spuštěním VLC s danou stanicí se nejprve ověří funkčnost streamů pomocí "gtelevize -c stream". A do /usr/share/gtelevize/settings.cfg byla přidaná hodnota FILE_CACHING, která umožňuje nastavení cache VLC při přehrávání (může odstranit sekání obrazu). Také byly přidány některé pluginy. A závislost vlc-plugin-zvbi byla dána pouze do reccommended. A ještě jsem zjednodušil systém pluginů.