Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Anketa

Jaké televizní kanály by měla obsahovat aplikace Televize? Můžete vybírat maximálně 3 kategorie. Jedná se mi hlavně o prioritní zaměření přidávání/odebírání TV stanic.

české - ČT, Nova, Prima, Barrandov apod.
slovenské - STV, TA3 apod.
zpravodajské cizojazyčné - Euronews, BBC World News apod.
regionální - TV Vysočina, TV Brno apod.
sportovní cizojazyčné - Eurosport News apod.
jiné

Autor Téma: Televize  (Přečteno 116156 krát)

thomas23

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 95
    • Zobrazit profil
    • SuperPařba
Re:Televize
« Odpověď #250 kdy: 19 Březen 2013, 16:46:10 »
Byla by možnost přidání telky? Zde moc multiplex 4 nechytáme a dávají tam pořady z dob "staré novy"  ;)
Děkuji.

macu

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1194
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #251 kdy: 19 Duben 2013, 18:11:38 »
Čau,nedohodil bys do svého rep. balík yad pro novou verzi Ubuntu (Raring)?
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 21.04 64bit, Gnome Shell 3.38
Ntb: Toshiba L850-U12 - Intel i3 , 8 GB DDR3 RAM, Ubuntu 21.04 64bit, Gnome Shell 3.38

1000MB

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 71
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #252 kdy: 22 Duben 2013, 20:32:24 »
Ahoj, super projekt, funguje aj na Ubuntu 12.04 + gnome shell. Teda okrem Tv Markíza a Doma

Kód: [Vybrat]
Zadaný vstup nelze otevřít:
Přehrávačem VLC nelze otevřít MRL 'http://88.212.10.27:81/streams/markiza.m3u8'.  Podrobnosti naleznete v záznamu informací.

ale to je asi chyba streamu, takže +K :)

vmonkey

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 230
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #253 kdy: 23 Duben 2013, 10:23:59 »
Byla by možnost přidání telky? Zde moc multiplex 4 nechytáme a dávají tam pořady z dob "staré novy"  ;)
Děkuji.

Podívám se, jestli najdu stream... ono přidá se to snadno, ale hůře se hledají streamy. Pokud bys ho měl, tak potom stačí jenom
Kód: [Vybrat]
sudo gedit /usr/share/gtelevize/settings.cfg a upravit to podle vzoru :-).

Čau,nedohodil bys do svého rep. balík yad pro novou verzi Ubuntu (Raring)?

Přidávám a aktualizuji všechny verze yadu...

Ahoj, super projekt, funguje aj na Ubuntu 12.04 + gnome shell. Teda okrem Tv Markíza a Doma

Kód: [Vybrat]
Zadaný vstup nelze otevřít:
Přehrávačem VLC nelze otevřít MRL 'http://88.212.10.27:81/streams/markiza.m3u8'.  Podrobnosti naleznete v záznamu informací.

ale to je asi chyba streamu, takže +K :)

To samé jako v případě Telky, podívám se po streamech, ale nic nezaručuji. Případně aktualizuji...

Taky bych se přidal .... koukám především na hokeje a bohužel některé nejdou, ikdyž online přenos na http://www.tvtipsport.cz/ jede. V konzoli to akorát hodí :
Kód: [Vybrat]
wget: chybí URLDíky  8)

To jsem trošku zaspal, omlouvám se. Problém je, když se děje něco mimořádného (play-off, play-out), myslel jsem, že jsem to už minulý rok opravil, ale asi se to nepovedlo.
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 836
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #254 kdy: 23 Duben 2013, 20:53:50 »
Citace
To jsem trošku zaspal, omlouvám se. Problém je, když se děje něco mimořádného (play-off, play-out), myslel jsem, že jsem to už minulý rok opravil, ale asi se to nepovedlo.
V poho, teď nám začne liga zase až v září ;)
Aj dont spíík ííngliš :)

vmonkey

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 230
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #255 kdy: 23 Duben 2013, 20:56:00 »
Citace
To jsem trošku zaspal, omlouvám se. Problém je, když se děje něco mimořádného (play-off, play-out), myslel jsem, že jsem to už minulý rok opravil, ale asi se to nepovedlo.
V poho, teď nám začne liga zase až v září ;)

Pokud to nějak nezmění (jako u fotbalu, který je už jen pro registrované), tak to v září pojede samo od sebe, ale budu na to myslet, abych to pak zkontroloval :-)
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 836
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #256 kdy: 24 Duben 2013, 11:05:59 »
Citace
Pokud to nějak nezmění (jako u fotbalu, který je už jen pro registrované), tak to v září pojede samo od sebe, ale budu na to myslet, abych to pak zkontroloval :-)
OK, dík za tvojí práci  8) ....
PS: pro registrované ... to by byl problém? ... já bych se klidně zaregistroval, jen kdyby to šlo na celou obrazovku ;)
Aj dont spíík ííngliš :)

vmonkey

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 230
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #257 kdy: 24 Duben 2013, 17:27:24 »
Citace
Pokud to nějak nezmění (jako u fotbalu, který je už jen pro registrované), tak to v září pojede samo od sebe, ale budu na to myslet, abych to pak zkontroloval :-)
OK, dík za tvojí práci  8) ....
PS: pro registrované ... to by byl problém? ... já bych se klidně zaregistroval, jen kdyby to šlo na celou obrazovku ;)

To záleží jaká by to byla registrace... Pokud je to účet, který nemám a který si ani nemůžu vytvořit, tak to se potom těžko dělá... Ale zatím to není ten případ :-)
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

aksavaden

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 75
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #258 kdy: 29 Duben 2013, 08:29:11 »
Mockrát děkuji za výborný nápad a prográmek  :)
Fakt super a ještě jednou dík  :D

thomas23

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 95
    • Zobrazit profil
    • SuperPařba
Re:Televize
« Odpověď #259 kdy: 31 Květen 2013, 19:29:58 »
Je v provozu ještě TV? že mi nejde delší dobu žádný program.

Liber

  • Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 136
  • Hledejme řešení, ne důvody proč si stěžovat :-)
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #260 kdy: 27 Červenec 2013, 07:32:07 »
Taky bych uvítal její oživení (třeba i za finanční podporu). Často jsem jí používal a zatím stejně hodnotnou alternativu jsme nenašel.

Rover623

Re:Televize
« Odpověď #261 kdy: 27 Červenec 2013, 12:14:00 »
Tak program funguje, ale streamy pro nejčastěji používané kanály jsou skoro všechny KO a jak jsem tak koukal, tak najít nějaké dlouhodoběji funkční je docela fuška. Možná, že víc než peníze by pomohlo, kdyby se víc lidí zapojilo do hledání funkčních streamů. Jinak se samozřejmě nebráním poskytnout autorovi také peněžní dar k rozvoji tohoto programu

1arash

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #262 kdy: 28 Červenec 2013, 05:40:17 »
Tak program funguje, ale streamy pro nejčastěji používané kanály jsou skoro všechny KO a jak jsem tak koukal, tak najít nějaké dlouhodoběji funkční je docela fuška. Možná, že víc než peníze by pomohlo, kdyby se víc lidí zapojilo do hledání funkčních streamů. Jinak se samozřejmě nebráním poskytnout autorovi také peněžní dar k rozvoji tohoto programu

Dlouhodobe funkčne je hladat fuška - Tu je pre mna naj stranka pre iptv " http://iptvforum.cz "
Základní příkazy podle abecedy
Instalacia programov:
apt-cache search balik   sudo apt-get install sudo apt-get remove sudo apt-get clean sudo passwd root          se meni heslo  Alt+F2 a gksudo nautilus           instalovanie v terminali  apt-cache search balik         Hledá zadaný balík. apt-cache show balik           Pokracovanie -v profile arash@jabber.cz

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 836
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #263 kdy: 27 Září 2013, 18:49:52 »
Tak do dneška streamy z tvtipsport fungovaly, patrně to borci zase nějak zprasili  >:(
Aj dont spíík ííngliš :)

vmonkey

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 230
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #264 kdy: 27 Září 2013, 19:17:07 »
Přesně tak. Snad najdu brzo čas, abych to opravil, prozatím musí stačit jenom stránky tv.hokej.cz... :-(

EDIT: Nebude to problém ;-)
« Poslední změna: 27 Září 2013, 19:21:59 od vmonkey »
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

vmonkey

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 230
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #265 kdy: 27 Září 2013, 19:58:21 »
Nejrychlejší řešení:

gksudo gedit /usr/share/gtelevize/plugins/tvtipsport
a na řádku 36 nahradit slovo v uvozovkách za prvním grep za 'http%3a%2f%2', pak to jede :-). Brzy vydám aktualizaci.
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

Cuore

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2534
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #266 kdy: 27 Září 2013, 20:09:41 »
 ;)Díky

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 836
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #267 kdy: 28 Září 2013, 13:09:33 »
Nejrychlejší řešení:

gksudo gedit /usr/share/gtelevize/plugins/tvtipsport
a na řádku 36 nahradit slovo v uvozovkách za prvním grep za 'http%3a%2f%2', pak to jede :-). Brzy vydám aktualizaci.
Super!!Dík. Vyzkouším zítra  8)
Aj dont spíík ííngliš :)

macu

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1194
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #268 kdy: 12 Leden 2014, 18:34:12 »
já mám na 36tém řádku prázdno....tzn. jak vypadá přesně řádek, který se má editovat?
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 21.04 64bit, Gnome Shell 3.38
Ntb: Toshiba L850-U12 - Intel i3 , 8 GB DDR3 RAM, Ubuntu 21.04 64bit, Gnome Shell 3.38

thomas23

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 95
    • Zobrazit profil
    • SuperPařba
Re:Televize
« Odpověď #269 kdy: 20 Leden 2015, 18:54:56 »
Ahoj,
pokusil jsem se instaloval Váš program a vypsalo mi to následující chyby.

Kód: [Vybrat]
thomas23@thomas:~$ sudo apt-get install yad gtelevize ffmpeg vlc vlc-plugin-zvbi libzvbi0 libzvbi-common rtmpdump lynx
Čtu seznamy balíků… Hotovo
Vytváří se strom závislostí       
Čtu stavové informace… Hotovo
E: Nelze najít balík yad
E: Nelze najít balík gtelevize

Tak yad jsem vyřešil...

Kód: [Vybrat]
thomas23@thomas:~$ sudo apt-get install yad gtelevize ffmpeg vlc vlc-plugin-zvbi libzvbi0 libzvbi-common rtmpdump lynx
Čtu seznamy balíků… Hotovo
Vytváří se strom závislostí       
Čtu stavové informace… Hotovo
E: Nelze najít balík gtelevize

Instalováno pomocí příkazu:
Kód: [Vybrat]
sudo add-apt-repository ppa:marek-tyburec/gtelevize
sudo apt-get update
sudo apt-get install yad gtelevize ffmpeg vlc vlc-plugin-zvbi libzvbi0 libzvbi-common rtmpdump lynx
« Poslední změna: 20 Leden 2015, 19:21:57 od thomas23 »

Cuore

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2534
    • Zobrazit profil
Re:Televize
« Odpověď #270 kdy: 20 Leden 2015, 20:37:07 »
Gtelevize je dávno po smrti. Myslím, že poslední repozitáře jsou pro 12.04, takže si ten tvůj přidaný změň na precise a mělo by to jít. Pak budeš mít potíže s ffmpeg, které budeš muset doinstalovat zvlášť.