Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Unity se automaticky neschovává  (Přečteno 1589 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Unity se automaticky neschovává
« kdy: 10 Května 2011, 16:00:39 »
Zdravím,
přišel jsem na zajímavou věc. Pokud spustím program, který je určen pro KDE jako je Krusader nebo Amarok a nechám je zapnuté v postranní liště, tak se postranní lišta přestane schovávat. To znamená, že mám otevřený Firefox na maximalizaci a lišta s ikonami se neskryje. Dělám něco blbě nebo je to chyba v systému?

baltit

• Návštěvník
Re: Unity se automaticky neschovává
« Odpověď #1 kdy: 29 Května 2011, 21:31:45 »
Mě se takle Unity občas chová při Opeře, nevím, jestli to má souvislost....

zeminem

« Odpověď #2 kdy: 29 Května 2011, 21:58:25 »
Zdravím,
přišel jsem na zajímavou věc. Pokud spustím program, který je určen pro KDE jako je Krusader nebo Amarok a nechám je zapnuté v postranní liště, tak se postranní lišta přestane schovávat. To znamená, že mám otevřený Firefox na maximalizaci a lišta s ikonami se neskryje. Dělám něco blbě nebo je to chyba v systému?
Vyzerá to na bug... :) Stáhnul jsem si Krusader, že to vyzkouším a po chvíli panel vyjel a už se neschoval... Zajímavé.
http://zeminem.cz/ (to jsi v životě neviděl)

Michal "Tylnesh" Kohútek

• Administrátor fóra
  • Stálý člen
    • Lords Of Tech
« Odpověď #3 kdy: 29 Května 2011, 22:07:01 »
Mne sa vždy opäť schová, keď reštartnem aplikáciu, ktorá to spôsobila (Opera, aplikácie využívajúce Qt)...
https://lordsoftech.com

Registered Linux User #506395

--- Smartphone 0: Apple iPhone 13 Pro
--- Laptop 0: Apple Macbook Air M1
--- Laptop 1: Dell Latitude 5440
--- Laptop 3: Tuxedo InfinityBook Pro 14 Gen7
--- Workstation: Ryzen 7 2700X, RX 5700XT, 32GB RAM
--- Other: Niekolko kusov od kazdeho vydaneho variantu Raspberry Pi, VisionFive 2, apod.

zeminem

« Odpověď #4 kdy: 29 Května 2011, 22:12:34 »
Mne sa vždy opäť schová, keď reštartnem aplikáciu, ktorá to spôsobila (Opera, aplikácie využívajúce Qt)...
To mě taky, ale za určitých okolností se stejně ukáže a nezajede. Ještě úplně nevím, kdy se to děje...
http://zeminem.cz/ (to jsi v životě neviděl)

zdelen

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 04 Června 2011, 18:09:33 »
Chová se mi to také tak. Navíc, když mám otevřen program s několika okny a ty si na obrazovce porovnám (na celou plochu ve dvou sloupcích), tak po vyjetí levého panelu nabídky se okna(jen některá) odsunou o šířku pqanelu doptrava a překrývají sousední okna v šířce panelu. Po skrytí panelu se  okna nevrátí. Nejsem staromilec, a těším se vždy na něco nového, ale nyní musím říci: Zlaté 10.10. Vše fungovalo 100%. Nyní staále jen problémy, stále něco řešit a přestavovat a chvílemi dost náročná cesta ke spuštění aplikace.

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 04 Června 2011, 19:02:47 »
Tak mě se také launcher neskrýval při spuštění Krusaderu a někdy i Opery. Podle Wiki jsem Launcher nastavil tak aby se objevil pouze při najetí myši dotkne levého horního rohu obrazovky a tyto problémy zmizely.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.