Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Natty a Wine - Vyřešeno  (Přečteno 1111 krát)

oudrnicky

• Návštěvník
Natty a Wine - Vyřešeno
« kdy: 15 Května 2011, 20:26:16 »
Zdravím, jsem docela spokojený s Unity na stolním pc. Jenom bych potřeboval poradit kam a jak umístit zástupce programů pod Wine? Ani mi nejde o to je dostat do bočního panelu. Tam připíchnout jdou, ale nejraději bych potřeboval aby se zobrazili v Dashi, který je prostě ignoruje ať je umístím kamkoliv :( Poradil by mi někdo jak nejlépe k zástupcům Wine přistupovat a kam je umístit myslím mimo plochu? Předem moc díky za radu.
« Poslední změna: 15 Května 2011, 20:52:34 od oudrnicky »

vmonkey

• Aktivní člen
  • *
Re: Natty a Wine
« Odpověď #1 kdy: 15 Května 2011, 20:32:04 »
Aby ti je našel i Dash, tak ty zástupce musíš umístit i do /usr/share/applications... Jinou cestu jsem zatím nenašel.
Ubuntu 14.04, Acer Aspire v15 Nitro Black

oudrnicky

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Května 2011, 20:52:05 »
Aby ti je našel i Dash, tak ty zástupce musíš umístit i do /usr/share/applications... Jinou cestu jsem zatím nenašel.
Moc díky funguje to perfektně :) Jenom je toho tam hodně a docela nepřehledně. Škoda že nejde Dash nakonfigurovat tak, aby alespoň pro Wine používal i jiný adresář...
Měj se pěkně a K+

oudrnicky

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 15 Května 2011, 21:30:05 »
Vytvořil jsem podadresář wine v applications a v Dashi se vše zobrazuje ok. Tak je to pěkně oddělené jak jsem si představoval :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.