Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Skype  (Přečteno 2456 krát)

motylemo

• Návštěvník
Ja mám Skype DEB 2.2.0.25, všetko funguje mimo zvukov ako sú vyzváňanie, keď mi niekto volá, žblunknutia, ak sa niekto prihlási, alebo odhlási, keď posielam správu a samozrejme zvuk prihlásenia a zabudol by som, mám UBUNTU 9.10-ku, neviete niekto čo s tým?

kubattop

• Návštěvník
Re: Skype
« Odpověď #1 kdy: 20 Května 2011, 23:13:25 »
Zkus se podívat na nastavení Skype:

Přihlaš se na Sype, klikni na logo vlevo dole > Options > Notifications

Tam můžeš zkontrolovat a otestovat nastavení snad všech myslitelných událostí.

ŠVEJK

• Aktivní člen
  • *
  • Mýlit se může každý, učený i nevzdělaný blbec ...
« Odpověď #2 kdy: 21 Května 2011, 07:55:28 »
Ja mám Skype DEB 2.2.0.25, všetko funguje mimo zvukov ako sú vyzváňanie, keď mi niekto volá, žblunknutia, ak sa niekto prihlási, alebo odhlási, keď posielam správu a samozrejme zvuk prihlásenia a zabudol by som, mám UBUNTU 9.10-ku, neviete niekto čo s tým?

Ahoj pokusim ti poslat pár návodů, snad ti budou k užitku ...

PS: sice je to jiná verze, ale to nastavení by mohlo být podobné ...

[attachment deleted by admin]
Víc lidí má víc rozumu. Ten poradí to, ten vono, a pak se dílo podaří.

luisah

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 21 Května 2011, 21:01:52 »
Snad to bude toto:
Předvolby zvuku - záložka Zvukové efekty - zrušit "Ztlumit" u "Hlasitost upozornění".

motylemo

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 22 Května 2011, 23:41:02 »
Ďakujem vám za rady aj typy, ale toto všetko som už vyskúšal a ...nešlo to, no zistil som, že som nemal nainštalované všetky balíčky gsstreamra a čuduj sa svete už by to bolo fajn, keby... raz to ide a raz nie a ja neviem prísť na to prečo? Keď SKYPE reštartujem, tak je asi minútu v pohode a potom prestane opäť žblnkotať, no čo ma hlavne se..., že nepočujem keď mi niekto zvoní, hneď po reštarte zvonenie je funkčné no na druhý pokus ho už opäť nepočujem, no moje zvonenie je v pohode, asi bude najlepšie keď prilepím aj foto môjho nastavenia, no momentálne som na inom PC. KRAKEN, tvoj SKYPE sa mi páči, niečo podobné som mal v 8.04-ke, ale tu som ho v Synapticu nenašiel, nechceš sa s ním podeliť, vďaka.

ŠVEJK

• Aktivní člen
  • *
  • Mýlit se může každý, učený i nevzdělaný blbec ...
« Odpověď #5 kdy: 25 Května 2011, 17:07:32 »
Ďakujem vám za rady aj typy, ale toto všetko som už vyskúšal a ...nešlo to, no zistil som, že som nemal nainštalované všetky balíčky gsstreamra a čuduj sa svete už by to bolo fajn, keby... raz to ide a raz nie a ja neviem prísť na to prečo? Keď SKYPE reštartujem, tak je asi minútu v pohode a potom prestane opäť žblnkotať, no čo ma hlavne se..., že nepočujem keď mi niekto zvoní, hneď po reštarte zvonenie je funkčné no na druhý pokus ho už opäť nepočujem, no moje zvonenie je v pohode, asi bude najlepšie keď prilepím aj foto môjho nastavenia, no momentálne som na inom PC. KRAKEN, tvoj SKYPE sa mi páči, niečo podobné som mal v 8.04-ke, ale tu som ho v Synapticu nenašiel, nechceš sa s ním podeliť, vďaka.

Tento Skype mám na widlích (W7) a je to verze 5.3.0.111 na Ubuntu je to jiné zkus třeba http://wiki.ubuntu.cz/Skype
Víc lidí má víc rozumu. Ten poradí to, ten vono, a pak se dílo podaří.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.