Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: LiveUSB - ziskanie pristupu k priecinkom [vyřešeno]  (Přečteno 1122 krát)

maros24snv

• Návštěvník
LiveUSB - ziskanie pristupu k priecinkom [vyřešeno]
« kdy: 25 Května 2011, 22:37:43 »
Zdravim, mal som na notebooku Ubuntu 11.04, avsak mi padlo a uz mi ho nejde nabootovat... cez LiveUSB by som si chcel prekopirovat aspon priecinky v home z predchadzajuceho Ubuntu, ale ked to urobim, vypise mi hlasku, ze nemozem citat, pretoze nie som vlastnik a nemam pristup... co s tym  ???
« Poslední změna: 26 Května 2011, 10:31:36 od Tadeáš Pařík »
Fedora 15, Gnome 3
Toshiba Satellite L650-19L
_______________________  Ľudia, prosím Vás, vždy, keď niečo chcem, tak to hľadám najprv na tomto fóre a potom na Googli, takže to, že sa Vás niečo pýtam, znamená, že som to nikde nenašiel, aj keď to možno niekde je. Kto mi odpovie, resp. dá URL, kde nájdem, čo hľadám, ten má u mňa pivo, ak ho niekde stretnem ;)

Krysař

• Stálý člen
  • **
Re: LiveUSB - ziskanie pristupu k priecinkom [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 26 Května 2011, 06:20:22 »
Kód: [Vybrat]
gksudo nautilus
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

maros24snv

• Návštěvník
Re: LiveUSB - ziskanie pristupu k priecinkom [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 26 Května 2011, 09:49:13 »
vrelaaa vdaka za pomoc blbsiemu  :D
Fedora 15, Gnome 3
Toshiba Satellite L650-19L
_______________________  Ľudia, prosím Vás, vždy, keď niečo chcem, tak to hľadám najprv na tomto fóre a potom na Googli, takže to, že sa Vás niečo pýtam, znamená, že som to nikde nenašiel, aj keď to možno niekde je. Kto mi odpovie, resp. dá URL, kde nájdem, čo hľadám, ten má u mňa pivo, ak ho niekde stretnem ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.