Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Namiesto prebudenia z hibernácie znovunačítanie systému  (Přečteno 1300 krát)

olbrait

• Stálý člen
  • **
  • Registered User #452059
Namiesto prebudenia z hibernácie znovunačítanie systému
« kdy: 26 Prosince 2006, 23:24:18 »
1)    Práve teraz a pomerne i často sa mi stáva, že po zhibernovaní počítača (sudo hibernate) ktoré prebehne    úplne normálne, sa mi po jeho zapnutí nezačne prebúdzať, ale úplne nanovo načítavať celý systém z disku.

Nie je to až taký problém, lebo radšej pred hibernáciou nenechávam žiadnu dôležitú prácu rozrobenú ale podstatne rýchlejšie sa dostanem do systému ako keď sa celý načítava.

2)   Mám mastavené automatické ukladanie sedenia, lenže po takomto znovunačítaní namiesto prebudenia sa mi spustia aj programy, ktoré predtým neboli vôbec spustené alebo som ich pred hibernáciou vypol. Nevidím veľmi do systému, ale keď nad tým uvažujem, nie je to tak, že sedenie sa ukladá pri vypínaní systému (ukončení sedenia) a  teda zmeny urobené pred hibernáciou sa neberú do úvahy?

Nejaké postrehy, návrhy, nápady k 1), 2)?
laptop: HP COMPAQ 6735s, AMD QL-60, ATI HD3200, Ram 1754 MB, HDD 250 GB, Ubuntu 9.04 64bit, Debain Squeeze 64bit. ...Ubunt 9.10 64bit šlo do /dev/null/
desktop: MB SV KT 400, AMD Athlon 2000XP, MSI GeForce MX 440 64 MB, Ram 512 MB, HDD Maxtor 80 GB, Ubuntu 8.04.3
 Linuxák v mojom okolí

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.