Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Minecraft nenacte se menu  (Přečteno 2170 krát)

ivosidlik

• Návštěvník
Minecraft nenacte se menu
« kdy: 27 Května 2011, 08:38:53 »
Ahoj mam takovej problem mam ubuntu 11.04 a kdyz chci spustit minecraft 1.5 tak se mi normalne objevi prihlasovaci formular ale kdyz ho vzplnim a odeslu tak se mi objevi cerne okno minecraftu a nic se nedeje (ani po delsim cekani se menu neobjevi) ale minecraft 1.3 mi jede normalne pls help
diky za kazdou radu

WoozieCZ

• Návštěvník
Re: Minecraft nenacte se menu
« Odpověď #1 kdy: 29 Května 2011, 22:05:31 »
Tohle mi také dělalo, když vyšla verze Minecraftu 1.6 a já si chtěl zahrát 1.5. Pokud spouštíš Minecraft přes minecraft.jar, jdi do domovské složky, odhal skryté soubory (Ctrl+H) a složku ".minecraft" odstraň (nebo ji přesuň na jiné místo, staré savy by měly fungovat i na novější verzi). Pak opět spusť minecraft.jar, vyplň jméno a dej "Enter game". Stáhne se nejnovější verze Minecraftu a vše by mělo šlapat.
Pokud ale chceš mermomocí hrát starší verzi hry, pak ti nepomohu, jelikož se mi to nikdy nepovedlo nijak "downgradovat" (leda že by sis někde stáhl složku ".minecraft" se starou verzí), ale nevidím důvod, proč to dělat.
Nejnovější Ubuntu, Intel Celeron dual-core E3400, Asus nVidia GeForce GT430, 320GB HDD, 1x2GB DDR3 RAM

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
« Odpověď #2 kdy: 30 Května 2011, 19:35:23 »
když si hru koupíš a nainstaluješ javu od sunu, tak nebudeš mít problém  :P

Foxiccek

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 17 Června 2011, 11:48:30 »
Stáhni tohle http://sourceforge.net/projects/java-game-lib/files/Official%20Releases/LWJGL%202.7.1/ rozbal do .minecraft do podsložky a přepiš soubory  ;D
****Notebook: Asus M50VC Series **** ************************************

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.