Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Novamaturita.cz HACKNUTA  (Přečteno 10586 krát)

Šuohob

• Závislák
Re: Novamaturita.cz HACKNUTA
« Odpověď #25 kdy: 30 Května 2011, 17:00:56 »
mozna by to chtelo odvetu v podobe informacniho clanku o cem se pisou maturitni pisemky
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #27 kdy: 30 Května 2011, 17:45:26 »
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #28 kdy: 30 Května 2011, 21:58:23 »
Myslím, že jsem v úvaze na téma pirátství vyjádřil dostatečně jasně svůj názor. ;D

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #29 kdy: 30 Května 2011, 22:06:18 »
Tak tak :D
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #30 kdy: 30 Května 2011, 23:47:56 »
Já radši popisoval svoje oblíbené místo.. nějak jsem na to neměl odvahu a vlastně ani náladu. :)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Kedrigern

« Odpověď #31 kdy: 31 Května 2011, 09:21:12 »
No já kdysi svůj maturitní sloh psal o revoluci. Tohle téma by se mi také líbilo :-D :-D.

Jak to je s těmi pracemi. Až je opraví, tak k nim budete mít přístup (to je asi jasné). Čili autor téměř určitě může udělat kopii, že? (možná si s tím budeme dál hrát)

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #32 kdy: 31 Května 2011, 09:26:40 »
No já kdysi svůj maturitní sloh psal o revoluci. Tohle téma by se mi také líbilo :-D :-D.

Jak to je s těmi pracemi. Až je opraví, tak k nim budete mít přístup (to je asi jasné). Čili autor téměř určitě může udělat kopii, že? (možná si s tím budeme dál hrát)
No originály jdou někem do archivu Cermatu (ministerstva školství, to je dneska totéž). Pokud vím, tak se na školách akorát opraví, zabalí a odešlou do pekel.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Kedrigern

« Odpověď #33 kdy: 31 Května 2011, 09:39:35 »

No originály jdou někem do archivu Cermatu (ministerstva školství, to je dneska totéž). Pokud vím, tak se na školách akorát opraví, zabalí a odešlou do pekel.
No tak dotčená osoba (autor) musí mít přístup k hodnocení. Možná jen ke kopiim, či jen v archívu (ale to snad ne).

erumoico

• Aktivní člen
  • *
« Poslední změna: 31 Května 2011, 12:19:01 od erumoico »
NB: ASUS EeePC 900A - Intel Atom N270, 1GB RAM; Debian GNU/Linux wheezy/sid, grafické prostředí KDE 4.6.5

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.