Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Gnome 3 - po instalaci rozhozené schéma  (Přečteno 1879 krát)

kossik

• Návštěvník
Gnome 3 - po instalaci rozhozené schéma
« kdy: 30 Května 2011, 21:07:39 »
Ahojte,
poradil by mi někdo, jak docílit zase nějakého pěknějšího schématu v Gnome 3 v Ubuntu 11.04? Po instalaci se mi to rozhodilo a teď ty tlačítka působí jako ve Windows 98. :( Zkoušel jsem to přes tweak tool, ale nové schéma se aplikovalo jen v Synapticu, co vím. Celkově mi v Gnome 3 chybí stará dobrá volba Vzhled z Ubuntu. Grafiku mám Nvidii 9300M, compiz fusion vypadá, že šlape v pořádku.
Předem moc díky za rady.

[attachment deleted by admin]

reko

• Návštěvník
Re: Gnome 3 - po instalaci rozhozené schéma
« Odpověď #1 kdy: 31 Května 2011, 10:32:32 »
Ahojte,
poradil by mi někdo, jak docílit zase nějakého pěknějšího schématu v Gnome 3 v Ubuntu 11.04? Po instalaci se mi to rozhodilo a teď ty tlačítka působí jako ve Windows 98. :( Zkoušel jsem to přes tweak tool, ale nové schéma se aplikovalo jen v Synapticu, co vím. Celkově mi v Gnome 3 chybí stará dobrá volba Vzhled z Ubuntu. Grafiku mám Nvidii 9300M, compiz fusion vypadá, že šlape v pořádku.
Předem moc díky za rady.

Existuje rozšíření na toto právě pro Tweak Tools. Měl jsem možnost testovat zatím nevydaný LinuxLex OS Prophet a tam témata jdou měnit. Ptal jsem se, kdy vyjde a předběžně prý kolem 2.6. ale netuším. Stojí to také na Ubuntu.

henrichg

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 31 Května 2011, 10:44:09 »
Odporucam:
1. odinstalovat balik: gnome-accessibility-themes
2. a nainstalovat balik:  gnome-themes-standard

A budes mat default Gnome 3 temu Adwaita
Ubuntu 11.04 + Gnome Shell z Gnome 3 PPA ;-)

kossik

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 31 Května 2011, 11:02:33 »
Odporucam:

Po práci vyzkouším a dám vědět. Díky moc za pomoc. :-)
Už jsem s tím zkoušel všechno možné a zatím se mi podařilo theme aplikovat jen do některých programů, což je pro mě ještě divnější. Každopádně doufám, že toto pomůže. Ještě jednou díky. :)

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 31 Května 2011, 11:12:23 »
Ahojte,
Předem moc díky za rady.

Existuje rozšíření na toto právě pro Tweak Tools. Měl jsem možnost testovat zatím nevydaný LinuxLex OS Prophet a tam témata jdou měnit. Ptal jsem se, kdy vyjde a předběžně prý kolem 2.6. ale netuším. Stojí to také na Ubuntu.
Hmm to jsi mě Reko moc nepotěšil s datem vydání. Myslel jsem že vyjde dnes a že ho vyzkouším ??? ???

kossik

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 31 Května 2011, 20:31:53 »
Odporucam:

Super, zabralo. Ještě jednou moc děkuju. :))

reko

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 02 Června 2011, 02:46:32 »
Hmm to jsi mě Reko moc nepotěšil s datem vydání. Myslel jsem že vyjde dnes a že ho vyzkouším ??? ???

Tak tě nepotěším ještě víc. Dnes jsem telefonoval se Sašou, který je hlavním sponzorem této distribuce a říkal, že to nebude až tak honem, ale spíš ke konci měsíce. Takové má zatím taky informace od vývojářů.
Já jsem už měl možnost Proroka od nich vyzkoušet, je krasnej, ale je fakt, že to chce ještě doladit. Myslim, že jim dělá starost s tím, že ubuntu na kterém systém stojí nemá prozatím čistou gnome trojku. Aspoň si to tak myslím já.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.