Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Unity - dash - preferované aplikace  (Přečteno 1711 krát)

Pavel Brandýský

Unity - dash - preferované aplikace
« kdy: 04 Června 2011, 17:50:53 »
Zdravím,

na wiki se píše ohledně Dash - rychlý přístup, kde je nabídka 8 spouštěčů, že jedinou možností nastavení jest použití nástroje Preferované aplikace. Bohužel se u mne tak neděje. V preferovaných aplikacích mám nastaven www prohlížeč Opera, ale stejně se v Dashi zobrazuje a spouští Firefox. Nemáte prosím někdo nějaký nápad, proč tomu tak je? Díky.

Kedrigern

Re: Unity - dash - preferované aplikace
« Odpověď #1 kdy: 04 Června 2011, 18:46:01 »
Odhlašoval ses už od doby, cos to nastavil? (stačí odhlásit a přihlásit)

Pavel Brandýský

« Odpověď #2 kdy: 04 Června 2011, 20:44:15 »
Odhlašoval ses už od doby, cos to nastavil? (stačí odhlásit a přihlásit)

Odhlašoval. Ale zjistil jsem teď, že multimediální přehrávač měnit jde. Tak jsem nainstaloval ještě www browser Midori a když ho v Preferovaných aplikacích nastavím, tak se v dash spouštěči objeví. Takže problém je jen v Opeře. Je pravdou, že není instalovaná přes Synaptic, ale stažená ze stránek Opery. Takže tím je to vyřešeno, Unity + Dash je funkční.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 04 Června 2011, 20:48:40 »
Já se přiznám, že při psaní toho návodu jsem to zkoušel jen na Chrome a Chromium s nimiž jde. Teď jsem trochu pohledal a i bug k té Opeře našel -- https://bugs.launchpad.net/unity/+bug/786870

Pavel Brandýský

« Odpověď #4 kdy: 05 Června 2011, 07:00:16 »
Já se přiznám, že při psaní toho návodu jsem to zkoušel jen na Chrome a Chromium s nimiž jde. Teď jsem trochu pohledal a i bug k té Opeře našel -- https://bugs.launchpad.net/unity/+bug/786870

Díky za zprávu o bugu. Je to tam napsané přesně. Už jsem se bál, že to mám nějak nakopnuté, což by mě mrzelo. Nejedná se u mne totiž o "čistou" instalaci, nýbrž o upgrade z Mavericka. Jinak to funguje vše báječně a na unity s dashem si hezky zvykám  :).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.