Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Po aktualizaci gnome prastarý vzhled  (Přečteno 2354 krát)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Po aktualizaci gnome prastarý vzhled
« kdy: 06 Června 2011, 12:22:03 »
Zdravím,
před pár dny jsem zaregistroval jakousi aktualizaci gnome. Dnes jsem restartoval a hele - úplně se změnil vzhled, okna a vůbec všechno vypadá poněkud spartánsky, asi tak, jak to vypadalo před xxx lety - více méně jako "starý dobrý" Debian.
Na druhou stranu je třeba říci, že před tím gnome pěkně blblo, např. se špatně překreslovaly rozbalovací nabídky.
Jste na tom někdo taky tak nebo je nějaký problém někde u mě?

Poslal bych snímek, ale adresář pro přílohy je prý plný... :-)
« Poslední změna: 06 Června 2011, 12:24:59 od mka »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Po aktualizaci gnome prastarý vzhled
« Odpověď #1 kdy: 06 Června 2011, 14:05:03 »
Vyskusal by som zmenit temu a ak by to blblo tak by som odzalohovat a zmazat nastavenia gnome. Odstranit subory v /home/.gconf, .gconfd, .gnome, .gnome2. Po odhlaseni a prihlaseni by sa mali obnovit.
« Poslední změna: 06 Června 2011, 14:06:46 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #2 kdy: 06 Června 2011, 14:54:17 »
Téma vzhledu jsem změnit zkoušel, ale nic nového.
Zkusím asi ještě to promazání nastavení a uvidím... A nebo si zvyknu. Že by to byl zase takovej problém, kterej by mi bránil systém používat, to tedy ani náhodou :-)

zeminem

« Odpověď #3 kdy: 06 Června 2011, 16:48:12 »
Toto je ono, nebo to vypadá ještě jinak?? http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=53418.5
http://zeminem.cz/ (to jsi v životě neviděl)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #4 kdy: 06 Června 2011, 18:29:31 »
Toto je ono, nebo to vypadá ještě jinak?? http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=53418.5

A hele, jo, jo! Měl jsem zato, že to souvisí se současnou verzí. A ono to bude, jak tak koukám, komplikovanější...

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #5 kdy: 06 Června 2011, 19:08:34 »
Tak to zřejmě "spravil" restart... Bohužel i se starými neduhy :-)
« Poslední změna: 06 Června 2011, 19:10:30 od mka »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #6 kdy: 06 Června 2011, 20:05:05 »
Co to znamena? Nabieha stale stary vzhlad? Mne to robilo po tom resete nastaveni a pomohlo pomalsie prihlasovanie. Neviem ako sa prihlasujes ty ale ja som to odklikal v priebehu sekundy. Potom som vyskusal odkliknut meno a asi 2-3s pockat a zadat heslo. Po tom mi nabiehala mnou zvolena tema. Ovsem nemam vyskusane ci by mu teraz este vadilo to rychle prihlasovanie. Za skusku nic nedas.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #7 kdy: 07 Června 2011, 10:13:59 »
Co to znamena? Nabieha stale stary vzhlad? Mne to robilo po tom resete nastaveni a pomohlo pomalsie prihlasovanie. Neviem ako sa prihlasujes ty ale ja som to odklikal v priebehu sekundy. Potom som vyskusal odkliknut meno a asi 2-3s pockat a zadat heslo. Po tom mi nabiehala mnou zvolena tema. Ovsem nemam vyskusane ci by mu teraz este vadilo to rychle prihlasovanie. Za skusku nic nedas.

Vzhled je správný - jakože "současný". Starými chybami myslím to, že gnome tu a tam blbne stejně, jako před tím, než se mi sesypal vzhled.

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #8 kdy: 11 Června 2011, 09:56:16 »
Hehe,
přijdu po nějaké době k počítači, zakvedlám myší, abych rozvítil monitor a hele - zase jsme v "základním stařičkém" vzhledu...
Tak nevím, možná si časem ho nastavím natrvalo. Když si na něj člověk zvykne, tak není zase tak vošklivej :-)

zeminem

« Odpověď #9 kdy: 13 Června 2011, 11:42:57 »
Hehe,
přijdu po nějaké době k počítači, zakvedlám myší, abych rozvítil monitor a hele - zase jsme v "základním stařičkém" vzhledu...
Tak nevím, možná si časem ho nastavím natrvalo. Když si na něj člověk zvykne, tak není zase tak vošklivej :-)
To podle toho odkazu co jsem posílal nepomůže? Mě to problém tehdy vyřešilo...
http://zeminem.cz/ (to jsi v životě neviděl)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #10 kdy: 13 Června 2011, 11:52:14 »
No prostě to sem tam spadne a po restartu to zase najede normálně. Co ti na to mám říct...? :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.