Takže, když připojíš počítač přímo kabelem s vyloučením routeru, tak vše funguje správně (tedy problém popisovaný v tom BUGu na tom Marvellu se u tebe nekoná).
Ano, pokud připojen k pc kabel ( bez routeru) tak načítají stránek funguje rychle
Ovladač pro Wi-fi jsi nainstaloval za pomoci nástroje pro dodatečné ovladače, ten Broadcom co máš, má ale v 11.04 2 ovladače, jeden svobodný v jádře a druhý uzavřený, který se nainstaluje pomocí "dodatečných ovladačů", zakázáním toho uzavřeného (najdeš opět v dodatečných ovladačích) můžeš zkusit jestli ti nefunguje lépe ten co je v jádře, ale tam je volba na tobě, co ti pojede lépe.
Zakázal jsem tedy ovladač, který byl v menu dodadečné ovladače, pomalé načítání však přetrvává.Zkoušel jsem zakázat ovladač, který je v bezdrátových ovladačích windows, ale bez toho se pc tváří jak kdyby wifi nebyla.
Když připojíš počítač přes router, (jak kabelem, tak Wi-fi), tak začne načítaní stránek blbnout nebo se to týká jen spojení přes Wi-fi, to jest přímo spojení mezi routerem a počítačem kabelem je funkční?
Problém, se vyskytuje jak při spojení přes kabel tak i při spojení přes wifi
Pro začátek můžeš zkusit resetovat router do továrního nastavení. Jinak wicd je původně aplikace z Xfce a v ubuntu má někdy problémy, klasický network manager nefunguje
Restart routeru bohužel nepomohl. Network manager jsem zkoušel ale nefunguje mi