Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Brasero -nejhorší program  (Přečteno 5745 krát)

Rover623

Re: Brasero -nejhorší program
« Odpověď #25 kdy: 18 Června 2011, 05:16:51 »
Tak sem ještě něco přihodím, Brasero je v Ubuntu bohužel takřka neodinstalovatelné, jednak má závislosti které se hodí i pro K3B, problém je v tom, že to systém vůbec nedetekuje a když se odstraní Brasero, pokouší se systém odstranit i ten zbytek o kterém si myslí, že není potřeba, jako obvykle tuto proceduru navrhuje "čištění systému".

Horší je to ovšem s přepisovatelnými médii, pokud si koupíte nové CD-RW nebo DVD-RW, tak se K3B tváří při pokusu o jeho formátování nebo zápis nějakých dat jako, že v jednotce nic není, na takové médium (nové, prázdné) musíte nejdřív něco vypálit za pomoci Brasera, teprve potom ho lze použít i jinde.

ucreatorr

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #26 kdy: 14 Srpna 2011, 23:30:14 »
už jsem to vzdal, prostě Brasero na noteboocich má velký problémy (možná přícina SATA kabely), K3B vypálí ale médium je nečitelný, a jiný programy co jsem četl tak už se nevyvíjí nebo nejsou dobrý.
Holt říkám to nerad ale tady Windows prostě oproti linuxu kralujou díky velký podpoře HW a množstvým výborných programů. Neříkám že na linux nejsou dobrý programy to ne, ale na win se to opravdu nechytá.

pst

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 15 Srpna 2011, 08:14:01 »
Holt říkám to nerad ale tady Windows prostě oproti linuxu kralujou díky velký podpoře HW a množstvým výborných programů. Neříkám že na linux nejsou dobrý programy to ne, ale na win se to opravdu nechytá.

Ať souhlasím či ne, používám Nero i na Ubuntu. Je to reziduum ze začátků s Blu ray. Jistě, stálo to necelých dvacet €, ale problémy nemám se žádným médiem a dokonce ani s vypalovačkou, kterou zde pár kolegů vyloženě haní.

Už jsem zde psal o tom, že v některých případech je třeba  poupravit vlastnictví, ale chmod zase není tak obtížný příkaz.

Pst

ntz_reloaded

• Lokaj
  • Závislák
  • skill :: ur home erly
« Odpověď #28 kdy: 15 Srpna 2011, 08:19:11 »
velice pozoruhodne ... s palenim jsem v linuxu nemel problem na zadnem stroji uz nekolik let .. a palim pravidelne a na ruznejch kompech|vypalovackach .. pouzivam bud z cli wodim a nebo zminovane k3b coz je podle me nejlepsi palici program vubec ..
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #29 kdy: 15 Srpna 2011, 09:35:24 »
Ja som nikdy nemal problém ani s braserom.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.