Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Klávesnice CHICONY KU-2971/KU-2976 - USB a Ubuntu  (Přečteno 1668 krát)

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
Klávesnice CHICONY KU-2971/KU-2976 - USB a Ubuntu
« kdy: 29 Prosince 2006, 13:33:47 »
Dobrý den,

je to možná trapná otázka, ale nyní sháním pěknou USB klávesnici a zalíbila se mi právě tato (odkaz - http://www.alza.cz/klavesnice-chicony-ku-2971-ku-2976-usb-d43833.htm ). Bude mi fungovat s Linuxem (Ubuntu)? Je docela levná, ale hlavně na ní nejsou tuny nepotřebných tlačítek na přehrávání apod. To mi vyhovuje. Přijde mi, že by měla být podporovaná, ale nikde jsem o tom nenašel zmíňku - ani na googlu (asi jsem tupej) ani zde na fóru. I když někde tady jsem četl, že někdo zprovoznil nějakou Chicony klávesnici, ale měl problémy s NumLockem. Myslíte, že je to dobrý kauf? Tu klávesnici potřebuji na běžné psaní plus občasné programování apod., protože ta integrovaná na notebooku mi moc nevyhovuje z toho hlediska, že se tam musí věčně přepínat na čísla a zpět... Asi chápete.

PS - o dodatečných numlock klávesnicích vím, ale to není ono ;)

Díky za odpovědi (prosím nekamenovat) - google i funkci vyhledávání znám a používám. ;)
Ubuntu 18.04, Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II, 16 GB

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 29 Prosince 2006, 14:10:52 »
Taky jsem hledal, taky nic nenašel, ale já bych se toho nebál - pokud tam nejsou různé blbinky navíc, tak nevidím důvod, proč by neměla fungovat.

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #2 kdy: 29 Prosince 2006, 14:14:24 »
Já si taky myslím. No a když to koupím přes net, tak by se to mělo dát případně vrátit, ne?
Ubuntu 18.04, Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II, 16 GB

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.