Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: QjackCtl nejde zvuk  (Přečteno 2251 krát)

MartinMim

• Aktivní člen
  • *
QjackCtl nejde zvuk
« kdy: 17 Června 2011, 13:30:32 »
Potřebuju poradit. Stáhl jsem si nástroj QjackCtl nastavil podle návodu na fórech a přesto mi nejde zvuk žádné aplikace. Midi v ubuntu studiu LMMS přes QjackCtl fungují ale není slyšet zvuk,tak bych potřeboval poradit jak jej zprovoznit, jeslti tu můžete napsat nějaký návod díky předem
« Poslední změna: 13 Listopadu 2013, 02:32:43 od MartinMim »

MartinMim

• Aktivní člen
  • *
Re:QjackCtl nejde zvuk
« Odpověď #1 kdy: 13 Listopadu 2013, 02:30:56 »
Už se mi to stalo po druhé, zrovna, když jsem chtěl něco pustit návštěvě, přes Qjack je ten zvuk opravdu znateně lepší než přes Alsu. Když jsme se pak vrhl na to abych to vyřešil, musel jsme odinstalovat qjack, vypnout pc, vypnout zvukovku, zapnout pc, zapnout qjack , zapnout zvukovku, nastavit qjack a pak vše pracovalo zase normálně. Předtím než to přestalo pracvovat, jsem pouštěl video přes vlc, kde jsem nastavil výstup na externí zvukovku e-mu 0404, tohle jsme žkoušel udělat po znovurozjetí qjack,ale vše fungovalo, což mě stále vrtá hlavou, co může způsobit pád qjack, tedy jeho nefukčnost.

MartinMim

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 13 Listopadu 2013, 02:32:22 »
Tuhle odpověď četlo 285 lidi mezi nimi není ani jeden pogramator, který se zabývá zvukem, přeci není možný abych byl jediný komu se tohle děje :(

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #3 kdy: 21 Listopadu 2013, 00:57:22 »
Odpověděl jsem ti v tom prvním vlákně, podle toho co píšeš, asi používáš obě zvukovky. Za zakládání duplicitních témat se naštěstí zatím nestínají hlavy. Dle této části věty:

Kód: [Vybrat]
přes Qjack je ten zvuk opravdu znateně lepší než přes Alsu.
tě čeká asi ještě skutečně dlouhá cesta ;D.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.