Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]  (Přečteno 1102 krát)

phplus

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1426
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
    • Zobrazit profil
Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]
« kdy: 27 Červen 2011, 13:02:02 »
Už nějakou dobu úspěšně provozuji Debian. Jediná věc co mi vadí je to, když po istalaci Nvidia driveru rozběhnu compiz, sníží se mi počet ploch na dvě. Efekty vše je v pohodě. Chyba je bezpečně v compizu. Neví někdo, jak tento asi bug odstranit?
« Poslední změna: 28 Červen 2011, 13:05:43 od Tadeáš Pařík »

mosqa

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 854
    • Zobrazit profil
Re: Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 27 Červen 2011, 13:22:40 »
compiz by mal mat vblastne nastavenia pre pocet ploch - teda ak sa nieco nezmenilo tak
V části Obecné zvolte Hlavní nastavení a na kartě Desktop size nastavte vodorovnou velikost na 4.
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

Martin Kiklhorn

  • Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • ******
  • Příspěvků: 4807
  • グーグル!ご存知ですか?
    • Zobrazit profil
    • HEJ
Re: Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 27 Červen 2011, 13:22:56 »
a další plochy už přidat nejdou?
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Martin 'Želva' Malý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2438
  • Zalezlej v krunýři
    • Zobrazit profil
    • Želvův zápisník
Re: Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 27 Červen 2011, 21:31:30 »
Mám stejnou sestavu systému (debian, nvidia, sem tam compiz). Plochy mám normálně v Xfce 2 a v compizu jsem si nastavil 4. Žádný problém v tom nebyl...
Osobní počítače jsou nanic a opravdu nikdy nedělají to, co se po nich chce. Fakt. I když na něm třeba běží Debian, Ubuntu, Arch, Widle, Mac, je to skoro furt to samé... :-(

Pokud mi dáváte zápornou karmu, budu rád, když mi napíšete proč, abych aspoň věděl, jak jsem vám uškodil. ;-)

phplus

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1426
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
    • Zobrazit profil
Re: Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 28 Červen 2011, 11:02:34 »
a další plochy už přidat nejdou?
Bohužel ne, mám pouze 2. Už jsem zkoušel vše včetně přeinstalace dnes a výsledek stejný.

phplus

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1426
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
    • Zobrazit profil
Re: Compiz,Nvidia a Debian [vyřešeno]
« Odpověď #5 kdy: 28 Červen 2011, 11:08:53 »
To jsem ale blbec, zkoušel jsem to nastavovat v předvolbách a do nastavení ploch v compiz manažeru jsem se nepodíval. Kaju se. :)