Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem se spustenim po aktualizaci z verze 10.10 na verzi 11.04  (Přečteno 926 krát)

Boulis

• Návštěvník
zdravim, mam problem so spustenim po aktualizaci systemu. mel jsem 9.04, pote jsme aktualizoval na 10.10 vse bylo v poradku, no a po aktualizaci na 11.04 (problehla v pohode) se to pri spusteni kouslo, zacne to normalne nacitavat v dosu a pak to tam zustane, chce to po mne nejaky login a heslo jenze ja vubec nevim jake. zkousel jsem to co jsem mel predtim pri prihlaseni ale to nefunguje kdyz to zadam parkrat spatne tak chce nejakej prikaz a to taky nevim jakej... poradite nekdo? nemam moc zkusenosti s ubuntu...

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
Re: Problem se spustenim po aktualizaci z verze 10.10 na verzi 11.04
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2011, 22:32:42 »
1) Login a heslo by měly být prostě ty, které sis nastavil. Pokud nefungují, ujisti se, že máš správně přepnuté rozložení klávesnice. Při zadávání hesla v textovém rozhraní (nesprávně "DOSu") se nezobrazují znaky ani jako hvězdičky.

2) Když zadáš heslo několikrát špatně, myslím, že by se nemělo stát nic.

3) Vezmi foťák a zkus vyfotit, co ti to píše. Stisk shift+PgUp by ti měl umožnit vyfotit i předchozí obrazovku.
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

kuba123456

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Června 2011, 21:40:45 »
Mám podobn problém. Měl jsem 10.10 , zformátoval jsem HDD na kterém byla ta 10.10ka a nainstaloval 11.04, ale prostředí vypadá úplně stejně jako v 10.10ce... nevíte co s tím?

pacholik

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 28 Června 2011, 22:40:39 »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.