Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wifi driver atheros, po spusteni prohlizece se kousne  (Přečteno 2250 krát)

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
Wifi driver atheros, po spusteni prohlizece se kousne
« kdy: 29 Června 2011, 23:18:27 »
Ahoj, mam tuto minipci kartu
01:03.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR9160 802.11abgn Wireless PCI Adapter (rev 01)

Pokud spustim internetovy prohlizec, notebook se uplne hryzne. Mam posledni ubuntu. Pokud provadim pouze ping na adresu, je vse v poradku. Prohlizec jsem zkousel, firefox, google, opera, vzdy se do 5s uplne kousne a musim nasilne vypnout.

Zjistil jsem ze karta takto funguje pouze v kernelu 32, v 35 a 38 me nezobrazi vubec jako zarizeni.

Muzete prosim poradit co s tim?

Zkousel jsem kopirovat ath9k.ko, ci ath9k_htc.ko z fungujiciho kernelu (az na to zasekavani) a stejne to nenajde. Zkousel jsem i modprobe a tez nic.

Dekuji.

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
Re: Wifi driver atheros, po spusteni prohlizece se kousne
« Odpověď #1 kdy: 30 Června 2011, 10:39:30 »
Jen doplnim, staci spustit i aktualizaci systemu (stahovani) a kousne se. Do te doby je to v poradku.

Šuohob

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 30 Června 2011, 11:00:35 »
A pokud internetujes pres kabel, tak se to taky seka? nejak se mi nechce verit, ze by driver na wifinu dokazal seknout prohlizec webu
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 30 Června 2011, 21:12:31 »
pres kabel funguje bez problemu, pokud vymenim kartu za ipw2200 tak funguje tez. Mam problem jen s touto kartou. Chtel jsem ji pouzit, protoze ma 3 konektory, ten 1 potrebuji na ext. redukci na pripojeni anteny.

Marek_

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 01 Července 2011, 11:16:36 »
he, mně se to stejné stává s touhle kartou Network controller: Intel Corporation PRO/Wireless 2200BG [Calexico2] Network Connection (rev 05) a vysledoval jsem, že když změním governor na performance, tak se to nestává - při ondemand se to stane vždy při stahování čehokoli; přesně jak říkáš. Je možné, že by to mohlo být nedostatečným napájením??
Každopádně, jestli to vyřešíš, tak pravděpodobně vyřešíš i můj problém a budu ti hodně vděčný.
openSUSE 13.1
Opera 12 - ano, stale

Šuohob

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 01 Července 2011, 12:42:12 »
textovy prohlizec links se taky seka?
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

Hypnos

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 01 Července 2011, 23:26:41 »
Zkusim pres youtube -dl, a dam vedet, kazdopadne ted nout potrebuji, dam vedet tak za tyden, kdy se vratim.

Zatim diky.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.