Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: pomoc nefunguje obrazové přehrávání v ubuntu [vyřešeno]  (Přečteno 1568 krát)

pavel KARLOVARSKO

• Návštěvník
např. na stránkách https://odmenazadobiti.cz/vloz-kod-a-hraj  neukáže celý obraz / podobně to funguje či nefunguje někdy na jiných stránkách/, ale jen částečný a pomalu se vykresluje obraz a zároveň se částečně vymaže, hardware to nemůže být, protože ve windows xp , to funguje normálně /je na jiném disku/, nevím čím to může být........., mám poslední verzi firefox mozzila, ubuntu 11.04, dnes vše automaticky aktualizováno na vyšší verzi mozila firefox a blbne to taky
pc: core2 duo
 ati2900xt
deska p5wdh de luxe
tak firefox jde do kytek, dal jsem tam google chrome a vše funguje skvěle, dík všem za rady.....
« Poslední změna: 05 Července 2011, 14:54:09 od Tadeáš Pařík »

Rover623

Re: pomoc nefunguje obrazové přehrávání v ubuntu [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 05 Července 2011, 10:36:14 »
Asi by to chtělo screen jak to vypadá, pak nějaké parametry k PC, hlavně GK, použité ovladače a v neposlední řadě, verze systému včetně architektury

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 05 Července 2011, 10:47:51 »
Odpověď je jednoduchá. Máš na výběr a to použít prohlížeč Chromium který je dostupný ke stažení v centru software pro ubuntu nebo si do Firefoxu doinstalovat toto...
Stáhni a nainstaluj tento doplněk. https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/flash-aid/
Poté vpravo nahoře budeš mít ve Firefoxu takovou ikonku "F" tak na ní klikneš a vybereš Wizard mode, pak klikáš furt na Další, Další... nakonec se ti otevře terminál a do něj zadáš své heslo (nepůjde vidět že to heslo píšeš ale věz že ho píšeš) a po chvilce dostaneš v terminálu informaci o tom že můžeš terminál zavřít FINISHED! You can close this terminal and restart Firefox now. a vypni a zapni Firefox a je to.   ;)

Celý problém je použití Flashe ve Firefoxu. Ono od dob co Firefox vydal verzi 4 a výš je to divoké. Zlaté chromium...
« Poslední změna: 05 Července 2011, 10:49:53 od RRadek »
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 05 Července 2011, 13:59:13 »
Teda odpovídat tak že upravíš první post není zas tak dobrej nápad  :-\
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

pavel KARLOVARSKO

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 05 Července 2011, 14:20:48 »
jo máš pravdu již se to nestane

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.