Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ufon  (Přečteno 2171 krát)

anthony29

• Návštěvník
ufon
« kdy: 09 Července 2011, 15:25:00 »
ahoj...mohl by mi nekdo poradit jak rozchodit internet od ufona?...je to usb modem vertex vw110l....plíííííííííííís ::)

anthony29

• Návštěvník
Re: ufon
« Odpověď #1 kdy: 09 Července 2011, 17:27:03 »
ha uz to neni potreba bo sem na to prisel ;D

skunkos

• Aktivní člen
  • *
    • Osobní web
« Odpověď #2 kdy: 09 Července 2011, 17:37:44 »
ha uz to neni potreba bo sem na to prisel ;D
Poděl se s námi o řešení, prosím.
ArchLinux (KDE)
Můj web

anthony29

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 10 Července 2011, 09:37:55 »
rad napisu resení...staci postupovat presne podle obrazku na wiki...http://wiki.ubuntu.cz/VERTEX%20VW%20110L...zadal jsem upravit pripojení-nazev pripojení:U:fon-uzivatelske jmeno:ufon-heslo:ufon....kdyz se me to zeptalo na heslo tak sem zase napsal ufon ;D a facha to....

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
« Odpověď #4 kdy: 10 Července 2011, 10:28:34 »
Nezlob se ale to je opravdu moudrost k popukání.

anthony29

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 23 Července 2011, 08:19:03 »
tak pardon ale na tohle musim reagovat...ten popis je napsany tak aby to pochopil i zacatecnik...ne kazdy je IT profik a vetsina lidi chce pc jen spustit a uzivat ne slozite nastavovat pripojeni k netu...coz  u linuxu je slozity dost a linux rozhodne neni jednoduchy operacak pro lidi ktery maji maximalne hodinu denne na vybrani emailu a  mrknuti se na oblibeny stranky...

Rover623

« Odpověď #6 kdy: 23 Července 2011, 08:32:09 »
No, já nevím, ale mě network manager v Linuxu přijde mnohem jednodušší na ovládání než to co je ve W7

skunkos

• Aktivní člen
  • *
    • Osobní web
« Odpověď #7 kdy: 23 Července 2011, 10:27:44 »
No, já nevím, ale mě network manager v Linuxu přijde mnohem jednodušší na ovládání než to co je ve W7
On, možná i problem je v tom, že třeba ve Win7 je ten "network manager" jen vlastně jeden a dá se říct, že funguje out-of-box. Což se v určitých případech u WICD nebo NM na linuxu prostě nestane.
ArchLinux (KDE)
Můj web

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #8 kdy: 23 Července 2011, 14:42:12 »
On, možná i problem je v tom, že třeba ve Win7 je ten "network manager" jen vlastně jeden a dá se říct, že funguje out-of-box. Což se v určitých případech u WICD nebo NM na linuxu prostě nestane.
To je zväčša vec ovládačov. Ale v tomto prípade tento problém nebol.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
« Odpověď #9 kdy: 23 Července 2011, 21:00:10 »
ahoj...mohl by mi nekdo poradit jak rozchodit internet od ufona?...je to usb modem vertex vw110l....plíííííííííííís ::)
Je to jen příklad neschopnosti se trošku napřed zamyslet a pak se ptát. Hrůza. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.