Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: system zamrzne pokial je laptop pripojeny na elektricku siet..  (Přečteno 1040 krát)

sanit

• Návštěvník
Zdravicko. Na starsi laptop, fujitsu-siemens Amilo 1703 som si nainstaloval Ubuntu 11,04. Vsetko funguje vyborne, rozbehal som aj wifi(s linuxom nemam skusenosti takze to bol pre mna heroicky vykon).
Jedine co ma trapi je, ze system zamrzne vzdy ked mam moznost vybrat si pouzivatela, a laptop je napojeny na el. siet. Pokial ide len z baterie, vsetko ide bez problemov, vyberiem pouzivatela, zadam heslo... . Pokial je napojeny na el. siet, vacsinou nestihnem napisat ani ň. Potom ostava len ho natvrdo vypnut a zapnut znova. Skusal som ho zapnut s vybratou bateriou, len napojeny na el. siet, ael opat to zmrzlo.
Stretli ste sa niekto s takymto problemom? Da sa to nejako vyriesit?

Dakujem za rady.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: system zamrzne pokial je laptop pripojeny na elektricku siet..
« Odpověď #1 kdy: 25 Července 2011, 17:53:43 »
Zdravicko. Na starsi laptop, fujitsu-siemens Amilo 1703 som si nainstaloval Ubuntu 11,04. Vsetko funguje vyborne, rozbehal som aj wifi(s linuxom nemam skusenosti takze to bol pre mna heroicky vykon).
Jedine co ma trapi je, ze system zamrzne vzdy ked mam moznost vybrat si pouzivatela, a laptop je napojeny na el. siet. Pokial ide len z baterie, vsetko ide bez problemov, vyberiem pouzivatela, zadam heslo... . Pokial je napojeny na el. siet, vacsinou nestihnem napisat ani ň. Potom ostava len ho natvrdo vypnut a zapnut znova. Skusal som ho zapnut s vybratou bateriou, len napojeny na el. siet, ael opat to zmrzlo.
Stretli ste sa niekto s takymto problemom? Da sa to nejako vyriesit?

Dakujem za rady.
Zamrzne i po dodatecnem pripojeni aku?
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

sanit

• Návštěvník
Re: system zamrzne pokial je laptop pripojeny na elektricku siet..
« Odpověď #2 kdy: 05 Srpna 2011, 15:49:41 »
pokial to pripojim potom co sa prihlasim tak je vsetko v poriadku.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.