Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vytvoření webu pro linux mint čr - Vaše rady, spolupráce  (Přečteno 8363 krát)

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
Re: Vytvoření webu pro linux mint čr - Vaše rady, spolupráce
« Odpověď #25 kdy: 13 Srpna 2011, 16:38:33 »
Podle mě je to taky nesmysl..Jaký bylo haló, ohledně Ubuntu, že je to převlečenej Debian, atd. Když už "kosí bratry" Ubuntu, tak pod jednou střechou...
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

martin.h

• Aktivní člen
  • *
    • Fotografie v Linuxu
« Odpověď #26 kdy: 13 Srpna 2011, 16:44:50 »
Linux Mint používám už dlouho, dokonce jsem měl i stejný nápad (asi mám ještě i registrovanou doménu), ale jak tady píšou, další forum je "zbytečný". Vše co jsem kdy řešil jsem nalezl tady popřípadě na original foru linuxmint.com. Stránky jsem měl zaměřené hlavně na práci s fotografiemi v linuxu. Ale věř - zabírá to opravdu hodně času aby web byl trochu použitelný i pro ostatní a vypadal lespoň trochu použitelně.
Jinak rád pomůžu ......
Athlon 5200+, 2GB, GeForce 8600, Linux Mint - Helena 64

Luban

• Závislák
« Odpověď #27 kdy: 13 Srpna 2011, 17:38:38 »
Používám LinixMint od verze 10 (prostě nějak líp sednul mému ntb).
Na fórum chodím sem, na abclinuxu.cz a na fórum Mintu (ENG i CZ sekci).
Myslím, že tříštit síly a vytvářet další fórum není dobré. Tady to funguje dost dobře.
Poděkování všem místním adminům, moderátorům a dalším lidičkám, kteří přispívají.
Na Ubuntu a derivátech jsem od roku 2005 a vždy, když jsem přemýšlel, zda nezkusím něco jiného,
rozhodlo tohle fórum a wiki.

Luban

• Závislák
« Odpověď #28 kdy: 13 Srpna 2011, 19:34:18 »
To martin.h: Máš  někde odkaz na ten web. Ubuntu a digifoto mě (a jistě i mnohé ostatní) dost zajímá. Díky.

skunkos

• Aktivní člen
  • *
    • Osobní web
« Odpověď #29 kdy: 14 Srpna 2011, 08:21:04 »
Myslím, že tříštit síly a vytvářet další fórum není dobré. Tady to funguje dost dobře.
Poděkování všem místním adminům, moderátorům a dalším lidičkám, kteří přispívají.
Na Ubuntu a derivátech jsem od roku 2005 a vždy, když jsem přemýšlel, zda nezkusím něco jiného,
No s tou wiki na tom není Ubuntu oproti jiným distribucím nijak valně. Patrně si se nekoukal dost dobře.
ArchLinux (KDE)
Můj web

Luban

• Závislák
« Odpověď #30 kdy: 14 Srpna 2011, 18:33:30 »
To skunkos: Co jsem potřeboval, to jsem tam našel. Možná, že nějaké distro je tom líp.
Ale jak jsem psal výše, je to o lidech. Já sám jsem na wiki zatím ničím nepřispěl, třeba i proto jsem spokojený.

Kedrigern

« Odpověď #31 kdy: 14 Srpna 2011, 23:20:11 »
No s tou wiki na tom není Ubuntu oproti jiným distribucím nijak valně. Patrně si se nekoukal dost dobře.
Ubuntu má nejlepší BFU wiki. Ano, arch, gentoo etc. mají mnohem pokročilejší návody...

martin.h

• Aktivní člen
  • *
    • Fotografie v Linuxu
« Odpověď #32 kdy: 15 Srpna 2011, 20:06:41 »
To martin.h: Máš  někde odkaz na ten web. Ubuntu a digifoto mě (a jistě i mnohé ostatní) dost zajímá. Díky.
Stánky jsem už zabalil. Hlavní důvody: Cena za provoz a žádná návratnost. Spousta času. Nikdo kdo by chtěl spolupracovat. Na první pohled to vše vypadá jednoduše, ale je to mnohem náročnější než se zdá.
Athlon 5200+, 2GB, GeForce 8600, Linux Mint - Helena 64

Luban

• Závislák
« Odpověď #33 kdy: 15 Srpna 2011, 20:30:04 »
To je škoda. Mohl jsi to dát na nějaký blog (např. blogger.com je zadara). 

HonzaD

• Stálý člen
  • **
    • VoIP a internetová komunikace
Re:Vytvoření webu pro linux mint čr - Vaše rady, spolupráce
« Odpověď #34 kdy: 07 Října 2011, 21:20:42 »
lmint.tk neboli http://forums.linuxmint.com/viewforum.php?f=154&sid=0330e628ebafc8f5623ff45ad67e826f

Problém je že tam je málo lidí, kteří by dotazy zodpovídali a jediný kdo se tam má snahu pravidelně ptát jsem já :D

Sekci na mint bych tu přivítal, pokdu by tam někdo reagoval rychleji než na oficiálním foru.
Další věc je ta, že z reklamy na oficiálních stránkách jde příjem peněz vývojařům mintu (alespoň doufám).
Ale pokud by někdo nabídl kvalitní českou podporu na foru a nechal si za to peníze z reklamy tak bych to používal :D

ddano007

• Návštěvník
Re:Vytvoření webu pro linux mint čr - Vaše rady, spolupráce
« Odpověď #35 kdy: 26 Října 2011, 17:09:36 »
Tiez sa pridavam ku skeptikom. Mint mam doma par rokov na fsetkych masinach, ale jedine, co som potreboval za ten cas riesit, je sprevadzkovanie mikrofonu pre Skype a aj to som nasiel na nejakom celkom inom fore B-) Inak mi tam ( ako beznemu uzivatelovi) fsetko facha, toz nejake forum specialne pre Mint sa mi zda zbytocne. Propagacia Mintu je ale uz ina vec, ale tiez som skor skeptik... Pobozny narod slovensky ( ci cesky) si radsej napali XPcka ...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.