Zdravím vás všechny.Nevíte někdo co způsobuje to že se FB zobrazuje s tim hnusným fontem? Zkoušel jsem googlit a dokonce jsem nějakej font doinstalovával atd., ale beze změny. Používám nejnovější net broswer Google Chrome a dělám mi to od té doby co jsem upgradoval na novou verzi ubuntu.
Protože font Ubuntu je v Ubuntu defaultní, ve Windows je defaultní C1250. Pokud je stránka FB skutečně tak dementní a přebírá nastavení písma ze systému a nikoli z borwseru, pak budeš muset změnit písmo v systému
Citace: gazovski 12 Srpna 2011, 19:22:39Zdravím vás všechny.Nevíte někdo co způsobuje to že se FB zobrazuje s tim hnusným fontem? Zkoušel jsem googlit a dokonce jsem nějakej font doinstalovával atd., ale beze změny. Používám nejnovější net broswer Google Chrome a dělám mi to od té doby co jsem upgradoval na novou verzi ubuntu. Trochu off-topic, ale IMHO "ten hnusný font" príliš veľa nenapovie. Môže to znamenať len nevkusný/nečitateľný (čo Ubuntu font podľa mňa nie je), s chýbajúcimi znakmi, atď. Šikol by aspoň screenshot, prípadne názov fontu ak ho poznáš...
Hnusný ve smyslu jiný. Písmena jsou silnější, a vypadá to jinak. Než když si ho zapnu třeba zrovna zas v G Chrome na Winech