Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Připojením USB sluchátka kolabuje Ubuntu  (Přečteno 1178 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Připojením USB sluchátka kolabuje Ubuntu
« kdy: 18 Srpna 2011, 15:12:13 »
Když připojím USB sluchátko k probuzenému NB, kolabuje Ubuntu do text modu a text končí slovem "senzory". Nepomáhá Ctrl Alt F6, Ctrl F1 apod. Musí se tvrdě vypnout. Nemáte páru čím to je, nebo jak to zjistit?

Když je tam sluchátko připojeno od začátku, jede vše v pohodě, sluchátko funguje a telefonuje.

Ubuntu 10.04
NB Compaq Presario 5400e
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re: Připojením USB sluchátka kolabuje Ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 18 Srpna 2011, 15:54:39 »
K probuzenému je myšleno že předtím byl uspaný nebo normálně vypnutý?
Mě snad na všech počítačích s ubuntu blbne po uspání všechno možné, ale na každém něco jiného. Prostě neuspávám a je to.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

compaq

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 18 Srpna 2011, 18:15:57 »
Přesně tak, padá to po probuzení. Jinak mi funguje po probuzení vše: wifi, myš, disk, klávesnice, skype apod.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 18 Srpna 2011, 19:34:05 »
Mě zase na jednom počítači nelze po probuzení připojit CDMA modem a na druhém mi po probuzení hlásí tisíce vadných sektorů na disku.  :) :D ;D Už jsem se s tím natrápil dost a dost a už prostě neuspávám.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

compaq

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 19 Srpna 2011, 09:14:43 »
...a to já uspávám, akorát si musím pamatovat, že sluchátko musí být pořád připojené, což je při přenášení uspaného NB nepohodlné. Řešením by byl vteřiňák... :-)

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
« Odpověď #5 kdy: 19 Srpna 2011, 09:55:40 »
Mně při uspávání funguje Ubuntu, Mint 11 i Frugalware normálně. Sluchátka jsem ale nepřipojoval, tak nevím.openSUSE občas blbne. No, ony všechny OS nejsou úplně 100 %.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.