Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: DELL XPS M1330 WiFi  (Přečteno 2748 krát)

martpolak

• Návštěvník
DELL XPS M1330 WiFi
« kdy: 31 Srpna 2011, 01:42:26 »
Dobrý den, mám, podle Googlu klasický problém, s WiFi na notebooku DELL XPS M1330. Ubuntu ve verzi 11.04 nemá ovladač na wifi kartu. Zkoušel jsem některé návody, které jsem na Internetu našel, nicméně se mi to nepovedlo rozchodit. Linuxu zatím takřka nerozumím, takže ani nevím, jestli jsem složitější návody pomocí Terminálu prováděl správně... Zkoušel jsem aktivovat možnost instalace ovladačů z Windows a zvolit jediný .inf soubor, který byl v exe souboru ovladače pro Windows, to nešlo. Broadcom STA ovladač v Dodatečných ovladačích nainstalovaný mám. Za jakoukoliv radu, jak tento problém vyřešit budu velice vděčný. Předem děkuji
« Poslední změna: 31 Srpna 2011, 01:55:00 od martpolak »

RapMan

• Aktivní člen
  • *
Re: DELL XPS M1330 WiFi
« Odpověď #1 kdy: 31 Srpna 2011, 23:11:15 »
google a jeden z prvnich odkazu -  http://blog.mubashshir.com/?p=10

martpolak

• Návštěvník
Re: DELL XPS M1330 WiFi
« Odpověď #2 kdy: 01 Září 2011, 01:15:01 »
Tak s tímhle návodem mi to taky nejde... zkoušel jsem ho a nic, přes pár odkazů jsem našel ještě jeden, ani s tím to nejde. Nemyslím si, že by to bylo tím, že jsem provedl úpravy všech těch návodů najednou, ale přeinstalaci klidně zkusit můžu. Nicméně se to nejeví být funkční... : (

MartinP11

• Návštěvník
Re:DELL XPS M1330 WiFi
« Odpověď #3 kdy: 12 Dubna 2016, 19:16:50 »
Měl jsem ten samý problém.Přeinstaloval jsem ubuntu přez kabel a dokud byl dell vostro 1720 připojen na drátě rozklikl jsem nahoře připojení a tam jem si zadal svoje heslo na wifi a ona se připojila.Odpojil jsem kabel a wifi funguje i když počítač vypnu a zase zapnu tak se připojí.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.