Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ikony - nejen v Unity  (Přečteno 1525 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Ikony - nejen v Unity
« kdy: 03 Září 2011, 16:39:30 »
Zdar všem, mám takovej menší problém a zároveň připomínku. Proč Ubuntu má tak neskutečně nedokonalou správu ikonek? Například když vytvářím spouštěč a chci mu přiřadit ikonu, tak prolezu třeba dvacet složek než najdu tu, kterou potřebuju. Docela bych uvítal nějaký manažér pro ikony. A teď ten problém... často se mi stává, že do Unity 3D mi nejde přidat ikonka. Přes dash najdu ikonu aplikace a přesunu ji směrem k panelu a když ji chci zařadit, tak zmizí a takhle to můžu dělat pořád dokola. Měl by prosím někdo na to radu? Díky

aloisam

• Host
Re: Ikony - nejen v Unity
« Odpověď #1 kdy: 03 Září 2011, 17:41:37 »
no správu ikon.. myslím by stačilo, aby po kliknutí na ikonu ve vlastnostech, vyběhlo umístění té současné, jinak nevím jak by jsi si to představoval. :) Většina ikon, jak už určitě víš, je v /usr/share/icons, a mně osobně se tam vyplácí vyhledávání. ;) Pokud jde o ten unity launcher, nepíšeš jaký aplikace tam nejdou přidat, možná bys mohl zkusit přidat je tam když budou spuštěný: klik pravým na ikonu→Ponechat ve spouštěči.

Roddney

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 03 Září 2011, 21:08:21 »
Díky, pomohlo. Už to tam mám. Šlo o manažér ke službě Google Music Beta. Ale občas se mi to stalo i s Libreoffice.

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 03 Září 2011, 22:50:21 »
no nic není dokonalý, leda snad ocelot:))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.