Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Crash po automatické aktualizaci  (Přečteno 1040 krát)

Lamma_nr1

• Návštěvník
Crash po automatické aktualizaci
« kdy: 11 Září 2011, 19:49:39 »
Standartní automatická aktualizace o sobě dala vědět že prej budu mít aktualizovanej systém....řikam si..kalsika dam to aktualizovat...aktualizace probehne v poradku..ani nedavam pozor co se aktualizuje (CHYBA!!) a NTB po aktualizaci restartuju jak se sluší a patří...po přihlášení mě ani znělka nezahraje a po cca 20ti sekundach ničeho, se na obrazovce oběví toto http://imageshack.us/photo/my-images/825/obraz006yd.jpg a ubuntu jsou jako po mrtvici...na ploše mam ikony kteý dřív byly v unity který se ani neuráčí spustit se a pokračuje to dále omezenýma funkcema celého OS... Poradtě..jako pokročilý začátečník si nějak nevým rady... ???
« Poslední změna: 11 Září 2011, 19:54:29 od Lamma_nr1 »

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re: Crash po automatické aktualizaci
« Odpověď #1 kdy: 11 Září 2011, 19:59:12 »
Skus provést aktualizaci ještě jednou, je možné že už je to opraveno.

Jaké jsi používal ovladače na grafiku? Občas aktualizace kernelu+originální ovladače dělají neplechu (tuplem v unity).
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Lamma_nr1

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Září 2011, 20:11:31 »
Ovladače na grafiku jsou defaultni co byly v isntalaci...ty jsem neaktualizoval...aktualizaci jsem zkousel pres sudo apt-get upgrade ale nevzešlo z toho nic...unity --replace jsem taky zkoušel a nic.. :-\

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2011, 21:46:21 »
A jakou mas grafickou kartu? Nemas nahodou intel Sandy Bridge? Ve starsim kernelu to funguje (při po BIOSu podrž shift a vyber starší kernel)?
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Lamma_nr1

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 17 Září 2011, 16:28:03 »
Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family....obnovuji topic... ??? nechce se me to preinstalovavat natvrdo..preci jenom mam ty Linuxy uz nejaky tyden a mam je zajety..programy, dokumenty atd...Nemate nekdo tucha čím by to tak mohlo být...?  :-\

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.