Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ako spustit program nainstalovany cez gem install [vyřešeno]  (Přečteno 788 krát)

Gadelat

• Návštěvník
Zdravim, hladal som a hladal ohladne instalacii ruby programov cez gem install, no vsetky navody nainstalovanim programu koncia, ako ho spustit sa uz nikde neriesi. Preto som ocakaval ze je to jasne ako facka a treba to spustit normalne ako ostatne programy - napisanim do terminalu. Ale "ejhle" ono to nejde, tak bud to take jasne ako facka nie je (a teda potom nerozumiem preco sa tym ziadny navod nezaobera), alebo mam nieco niekde zle nastavene. V kazdom pripade by som bol rad keby ste mi so spustanim aplikacii nainstalovanych cez gem install poradili. Pytal som sa aj na oficialnom fore, no doteraz mi ta masa ludi takmer v nicom neporadila a nestalo sa tak ani teraz, preto odteraz tam zrejme koncim a budem dufat ze tu sa mi dostane lepsej pomoci.

Postup a problem najdete v tychto code snippetoch:
Kód: [Vybrat]
$ sudo gem install flvedit
Successfully installed flvedit-0.7.4
1 gem installed
$ flvedit
flvedit: command not found
$ gem list flvedit

*** LOCAL GEMS ***

flvedit (0.7.4)

Kód: [Vybrat]
$ sudo gem install elo
Successfully installed elo-0.1.0
1 gem installed
$ elo
No command 'elo' found, did you mean:
 Command 'elk' from package 'elk' (universe)
 Command 'delo' from package 'delo' (universe)
 Command 'el' from package 'oneliner-el' (universe)
elo: command not found
$ gem list elo

*** LOCAL GEMS ***

elo (0.1.0)
« Poslední změna: 03 Října 2011, 14:57:47 od Tadeáš Pařík »

Gadelat

• Návštěvník
Re:Ako spustit program nainstalovany cez gem install
« Odpověď #1 kdy: 03 Října 2011, 14:06:18 »
nakolko problem vyzeral ze sa nevyriesi ani tu, vyriesil som ho nakoniec na rubygems http://help.rubygems.org/discussions/problems/739-how-to-run-applications-installed-by-gem mozte to zamknut

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.