Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s update  (Přečteno 1190 krát)

wotty

• Návštěvník
Problém s update
« kdy: 08 Října 2011, 13:59:30 »
Zdravím, mám nainstalovanou verzi Ubuntu 10.04. Nainstaloval jsem jí updatově na 9.10 a teď když chci spustit jakýkoliv download balíků tak mi to vypíše tuto chybovou klášku "Některé indexové soubory se nepodařilo stáhnout, jsou ignorovány, nebo jsou použity starší verze." Nevíte někdo jak se toho zbavím, abych ty balíky mohl normálně stahovat a netrhat si tu samejma nervama vlasy z hlavy :D z toho, že už jsem zkusil skoro všechno a pořád to nejde ? Předem díky za odpověď Wotty

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re:Problém s update
« Odpověď #1 kdy: 08 Října 2011, 14:35:36 »
Uprav si zdroje SW. Cez synaptic->nastavenia->zdroje SW.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

aloisam

• Host
« Odpověď #2 kdy: 08 Října 2011, 14:41:38 »
Uprav si zdroje SW. Cez synaptic->nastavenia->zdroje SW.

Tak.

konkrétně ty zdroje, který jsi přidával sám. Protože ty se při povýšení zakážou, a na novou verzi je musíš upravit zase sám. Budou na záložce "Ostatní software".

http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99id%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD%20zdroj%C5%AF#Neofici.2BAOE-ln.2BAO0_zdroje

wotty

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 08 Října 2011, 15:22:59 »
Stejně to nejde :( a vyšší verzi jak 9.10 mi to nechce nainstalovat ani z flash a ni z cd. Prostě vždy jsem musel updatovat.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #4 kdy: 08 Října 2011, 15:31:53 »
Tak to bude možno niečo treba prenastaviť v BIOSe. Skús to preinštalovať na 11.10. V štvrtok výjde.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

wotty

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 08 Října 2011, 19:33:21 »
nene, mě prostě novější než 9.10 nainstalovat nejde mam ASUS F5GL a na tom to prostě nejde

aloisam

• Host
« Odpověď #6 kdy: 08 Října 2011, 19:39:13 »
Stejně to nejde :( a vyšší verzi jak 9.10 mi to nechce nainstalovat ani z flash a ni z cd. Prostě vždy jsem musel updatovat.

Co nejde? Pokud nemáš s přechodem jinej problém, tak není důvod k čisté instalaci. Prostě si ty zdroje přepiš, tak aby odpovídaly Lucidu..

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 12 Října 2011, 03:46:48 »
Zkus tohle:

Citace
Jak by by měl ideálně vypadat tvůj sources.list můžeš vygenerovat přes:

http://repogen.simplylinux.ch//.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.