Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ekvalizer [vyreseno]  (Přečteno 1223 krát)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
ekvalizer [vyreseno]
« kdy: 14 Října 2011, 22:42:48 »
V buntu 11.04 mam na prehravani mp3 volbu bud Banshee nebo Rhytmbox, ani jeden nema moznost ekvalizace, da se to resit pomoci nejakeho pridavneho programku?
(ve win standartne ovladac pro moji v notesu integrovanou zvukovku obsahuje sw, ve kterem je ekvalizer vcetne efektu, coz v linuxu postradam.  Nebo se mam pokouset hledat driver+sw pro linux? Mam ntb Acer Travelmate 5742ZG zvukarna v nem je - apson co mi to ukazuje -v nastaveni zvuku tahle: Manhattan HDMI Audio [Mobility Radeon HD 5000 Series]
« Poslední změna: 16 Října 2011, 17:27:33 od TUX IN MACHINE »

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re:ekvalizer
« Odpověď #1 kdy: 14 Října 2011, 22:46:08 »
V buntu 11.04 mam na prehravani mp3 volbu bud Banshee nebo Rhytmbox, ani jeden nema moznost ekvalizace, da se to resit pomoci nejakeho pridavneho programku?
(ve win standartne ovladac pro moji v notesu integrovanou zvukovku obsahuje sw, ve kterem je ekvalizer vcetne efektu, coz v linuxu postradam.  Nebo se mam pokouset hledat driver+sw pro linux? Mam ntb Acer Travelmate 5742ZG zvukarna v nem je - apson co mi to ukazuje -v nastaveni zvuku tahle: Manhattan HDMI Audio [Mobility Radeon HD 5000 Series]
Nečítal som celé ale Banshee ekvalizér má a rythmbox má akurát tak plugin (aspoň to tak bolo).
Ekvalizér:
Kód: [Vybrat]
ctrl+e
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 14 Října 2011, 23:55:17 »
ok diky, v banshee je celkem pouzitelny ekvalizer

Jinak v Rhytmboxu jak pridam nejaky plugin nevi nekdo?

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #3 kdy: 15 Října 2011, 00:24:50 »
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Pakrik

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 15 Října 2011, 16:30:59 »
a co Amarok ?  ;)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 15 Října 2011, 17:42:34 »
JASTER: diky za odkaz, davam karma +  ;)
PATRIK: take dekuji AMAROK vyzkousim, kdysi sem ho uz pouzival, tak snad by mohl byt dobrej, take davam davam karma +  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.